Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Golota v BB-ju

Golota v BB-ju

:))). Ma pazi zdaj bo začel MV po netu iskat fotke:)))))

Očitno golota in razkazovanje svojih genitalij je danes res nekaj normalnega … vsaj po zgoraj prebranem. Gledanje lulik in lulčkov po TV-ju je tako rekoč splošna izobrazba … seveda, saj to vendar vsi počnemo (hodimo nagi okrog po hiši). Saj po svoje me potem niti ne čudijo fotografije, ki se pojavljajo na spletnih straneh GlasujZame … pa na fotonatečaju od Neckermanna itd., ko so se punce kratkomalo popolnoma razgalile … da ne govorimo o tem, da sedaj najstnice že skoraj tekmujejo v tem, katera bo posnela najbolj sexualno sliko in jo objavila na netu (in seveda potem mamice vse ponosne pišejo na forum, naj glasujemo za njihovo hčerko).

Nisem zadrta in ne skrivam svojega telesa pred svojim otrokom … Je pa tudi res, da mu ga ne vsiljujem s tem, da hodim naga po hiši. Intima je še vedno intima in nekaj, ki je rezerivano samo za posebne osebe v posebnih trenutkih. In to želim naučiti svojega otroka. Zato tudi ne hodimo na nudo plaže.

Sicer sem pa verjetno res za časom … saj očitno bo kmalu sex v javnosti nekaj popolnoma vsakdanjega. :((((

:))))) Ma naj jih kar išče .. :))))) … našel jih pa zihr ne bo, ker ne obstajajo … :)))))))))) … in nikoli niso. :)))))))))))))

mater, spet me je en s foruma nategnil
:))

sam na glasuj zame sem te pa videl enkrat, moram poudariti oblečeno, da se ne bo kakšna krivica dogajala

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Res je … in to fajn oblečeno v motoristični kombinezon … :)))))))))) … haha … z motorjem v ozadju. ;)))))))) Sam sem se kmalu odjavila, ko sem videla kakšna je pravzaprav tista stran.

tolk se pa ne spomnim nazaj

kakšna pa je pravzaprav tista stran?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Kolk časa si pa rabla, da si vidla, kakšna je tista stran? LOOOOL tebi pa pozno potegne…

No bgv, tokrat se pa strinjam s teboj.

Me ne moti, sploh če so dobro za pogledat kar pomeni, da ji nebo noben gledal. Bolj me moti rezanje vratov, streljanje v glave, razpolavljanje, mučenje, brizganje krvi in ostale navlake pred osmo uro zvečer.

Res je BB odlična priložnost, da mu razložiš vse o spolnosti in življenju! Mislim, haloooooooooo

Ma jaz sem šla gor, ko so bili še zametki … se pravi ene 4 leta nazaj. Na forumu sem zasledila link in sem šla pogledat, se prijavila … … … pa sem po parih tednih, se mi zdi, vse skp dol skinla. :)))

Uštja … :)))))))))))))))) To si je pa za zapisat na kolendar. :)))))))))))

New Report

Close