Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek golota

golota

Normalnemu človeku (staršu, adolescenti imajo pač svoj “absolutno pameten” pogled na svet) kaj takega seveda ne pade niti na kraj pameti. Jaz osebno ne najdem druge razlage za tako trditev, kot to, da so si jo izmislili tisti, katerih prva misel ob razkazovanju golote pred otroci je zloraba, če uporabim bolj precizno besedo: pedofili. Takšno stališče je lahko tudi posledica, kako bi se izrazil, recimo temu “zgodovinske tradicije”, kjer peščica spolnih pohabljencev postavlja “moralne norme” po svoji podobi.

Gabi verjetno mu je nerodno,ko opravlja največjo potrebo in po moje nič kaj prijetno ne diši.

Mislim, in kaj je zdaj to takega, če npr oče vidi svojo najstniško hčer golo? Ali pa njen brat?

Po drugi strani pa jo golo lahko vidi njen jebač, ki ga bo poznala en teden ali še to ne, preden jo bo položil?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Žan a mal provuciraš. A ti seksaš z obleko. Obnašaš se kot kak fajmošter.

On pravi, da je to kultura človeka. Pa saj če premislič je to res. Ampak prav včeraj sva se to pogovarjala in sem rekla da bom vprašala na forumu. No in pridem danes, pa je blo podobno vprašanje. Zanima me kako otroku, če imaš npr. fantka razložiš kaj je treba delat na wc-ju če očka ne sodeluje. Glade tega sva debatirala.

Jebač jo lahko vidi,za očeta pa bo imela že malo rešpekta.

Pred zdravnikom se tud naga kažeš.

A po tej logiki z njim tud spiš?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Miška razlika je nag hoditi po hiši in sexati v postelji,noo.Malo morale še ne škodi,noo.Jaz sexam v postelji in to brez obleke.

Na wc ju se opravlja vse vrste potreb od bioloških do…No lulamo,kakamo,bruhcamo,plujemo,se gledamo kje je luč sveta ugledal kak mozolj…

Potem se ti pred svojo boljšo polovico, če jo sploh imaš, slečeš samo v postelji, v drugih situacijah se pa skrivaš. Halo. Kakšen dolgočasneš.

Vsi pridemo na svet nagi,in golota telesa je povsem normalna,toda vsak posameznik si sam(v svoji glavi )določi normative svojega obnašanja v lastnem stanovanju ali v naravi(plaža).Vse kaj počne je za njega normalno,pa tudi golota če jo želi,kaj bodo sosedje rekli,okolica mu je briga mar,saj to je njegovo življenje,in če ne posega v svobodo drugega,zakaj bi se brigal za druge.In to je resnica o goloti.Če imamo zadržke do svojega telesa,nasploh če nas briga kaj bodo rekli sosedje ne bomo nikoli svobodni,in ne samo pri goloti,tudi drugje ne,zato pozdravljam to temo,in prav zanimivo je brati vsa ta stališča.V naši družini smo vsi že
15 let nudisti,za nas je golota povsem normalna.Pa srečno!

In kaj če pride poštar, in kaj če pride zarad mene sam papež na vrata…pri nas zaklepamo! In ko se bom oblekla, mu bom odprla. Kar se pa tiče sosedov, a si že slišal za zavese?

Po hiši se sprehajam in hodim oblečen,sexam pa gol,valjda.

Ja kam pa pridemo,če bomo nagi hodili po trgovinah,po uradih,po ulicah.No po tvoje ne manjka veliko do tega.Nagi hodite doma pa da vas kdo ne vidi.Ampak morala do otrok,to je absurdno.

Pusti papeža na miru.Po svetu je treba skakljati oblečen,noo.Pa še prehladili se ne bomo.Te bom vprašal,če po hiši hodiš naga meseca januarja ko je mraz.

Tisti, ki imamo doma radiatorje (ogreavnje) hodimo tudi januarja nagi po stanovanju.

Zaradi mene hodi ti naga koderkoli in kjerkoli,s komerkoli samo eno zavoro morale je pa le treba imet,noo.

A se verjetno ti to zajebavaš?

Očitno imamo o morali dvojna merila: eni normalna in drugi da ne rečem “bolna”!

Še en hišni nudist.

Ma bulan si ti in tvoj nudizem-nemoralen seveda.

FKK so pa ja najbolj čisti kampi?!

Glede na to da vsaki daješ svoje nore moralne nasvete, bi te vsi radi videli nagega! Pa pripelji papeža s sabo!

Ne rečem,da niso čisti,tema ni bila o tem ampak o goloti v stanovanju in golota otroci in starši…

No zaradi mene hodi nag po javnih mestih in ga kaži ljudem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close