Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek golota

golota

Če je vam normalno in oh in sploh biti nag in letat okol (FKK…) , zakaj pa potem v službo in po cesti ne greste kar nagi??!! Kaj so pa otroci kaj drugega kot drugi ljudje? In da vas morajo gledat nage doma?!

Sej te nihče ne sili, da greš na FKK. nektaeri pač hodijo, pa kaj.

A je golota greh, al kaj?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Vse do meje kulturnega oblačenja pred otroki,na FKK pa je golota dovoljena.

Po ulici in zunaj ne hodim naga, ker je to z zakonom prepovedano in nočem iteti problemov s sodniki za prekrške!!!! Bi mi pa zelo pasalo če je zunaj 30 stopinj in več!

Pri nas doma se vsi skrivajo. Oče pride iz kopalnice vedno v boksercih ali pižami, mami v kopalnem plašču. pri fantu doma pa ni nič čudnega,če se fant tušira, oče pa se v istem trenutku brije. Jaz sem pa vesela,ko se sama doma in se lepo stuširam, namažem z mlekom za telo in grem v sobo kjer gola počakam,da se mleko čist lepo vpije v kožo. Če bom imela otroke s tem fantom,ki ga imam zdaj,bova lepo gola hodila iz kopalnice. Ko sem na WC školjki imam pa rada svoj mir.

Lepo kulturno in vzgojno napisano.

Nenormalno je, da se skrivaš pred otroki. Zame tudi ni normalno, da nikoli nisi videl svojih staršev golih. Ti, Žan prav lepo provuciraš danes tukaj gor in se kar naprej ponavljaš.
To so res neki kompleksi preteklih generacij in če bomo naučili svoje otroke sprejemati svoje telo kot nekaj naravnega, bodo zrastli v samozavesne osebe in s tem bodo čustveno in spolno zrele osebe.

Pa ne mi o goloti staršev pred otroci in pedofilstvom…to je bolano!!!!

Ali je kaj narobe,če povem svoje mnenje?Dandanes nekateri ljudje nimajo več nobene kulture,bontona,lepega vedenja in moralnih zadržkov.Kmalu se bodo nekateri parili že vsepovprek in skakali nagi povsod tudi pred otroci,kot zajčki.

Zan noooo, ne bit tako zadrt nooo 🙂
Nihce ne govori o skrajnostih, pa o goloti na ulicah, ampak doma pa menda lahko zivis tako kot ti pase a ne?
Golota otoci – starsi…ja kdo te je pe previjal, ko si lulal v plenice? Pa mama te tudi ni oblecena rodila. Hocem povedat, da golota ni nekaj grdega, se najmanj pa v druzini. S tem pa seveda ne mislim namernega razkazovanja.
A ne Zan, noo 🙂
Pa lep dan!

Kjer je golota tabu, kjer se zaklepajo v kopalnico in ne daj boze da bi se med seboj videli goli, kjer je res vse to tko hudo, potem kle nekaj ne stima, vsaj meni ne!

Cist neki normalnega je, da te tvoji vidijo vcasih tudi golo, pa kaj, cist neki normalnega je meni iti iz kopalnice gola v omaro po perilo, golota je meni nekaj lepega, je del nas vseh in tako jo sprejemamo in tako vzgajam svoja otroka.Enako velja za seks, zakaj ne poljub, objem, dotik vprico otrok, naj vesta da se ljubiva, da se imamo radi, seveda vse v mejah normale in okusa. Smilijo se mi otroci, ki rastejo ob tako konzervativnih norih starsev, ne tega ne morem sprejemat, da nekdo ne sprejema doma golote, kle neki ne stima in pika!

ŽAN: mislim da vcasih toje zezanje ne pase lih vedno, mar si pomislil, da te bo marsikdo pa se resno jemal ob vseh teh tvojih zajebancijah.Ne zdi se mi to fer, res ne.Povej kaj pametnega, ce ne…pa odpiraj teme, kjer se lahk zezas in ne bos s tem nikomur skodoval.
Saj vem, da je velik takih tem tukaj, ko ne ves al se vsi zezajo al mislijo resno in res potrebuje kdo nasvet mnenje, ampak ker nikoli ne ves, sem jaz rajsi resna, kot da napism kaksno zajebancijo in jo bo potem se kdo za resno vzame.Pa brez zamere…

Mislim za otroke stare od 7let naprej.Malo morale je pa treba imeti,noo.

Pa nooooo 🙂

Noo jajce,obnašaš se res kot bi se izvalila iz jajca,noo.

Ce hodite pred otroki nagi po stanovanju NISTE NORMALNI.Vse ima svoje meje.

Sara oladi malo in brigaj se prosim zase.Pomedi prvo pred svojim pragom,ubožica.

Se strinjam popolnoma steboj MAJA.

Zame pa niso normalne tiste mame, ki se pred otroki skrivajo, govorim o majčkenih otrocih.
A rodila si pa takega otroka oblečena, pa tudi dojiš ga verjetno z oblečeno dojko?

Pa ne govorimo, da hodimo nagi 16 ur po stanovanju, ampak da se pred njimi ne skrivamo. Jaz sem se tuširala in malčka v lupinici postavila kar v kopalnici, da sem ga imela na uču. 10 ur pa tudi nisem mogla čakat, da pride očka domov (tuširala sem se pa večkrat na dan, sploh ko sem dojila).

Pa tudi zdaj ko je star skoraj 3 leta, me kdaj pa kdaj (ne 16 ur na dan) vidi nago. Ravno zadjič sem se kopala, ko je pridrvel v kopalnico: “mami, mene kakat!” In kaj naj bi naredila: otroku ne morem rečt, naj 10 minut počaka, da se do konca skopam, pa tudi iz banje nisem nameravala lesti z šamponirano glavo….

Tako, da moj malček me niti ne pogleda oz. sploh ne porajta, če sem naga, ker je od majhnega tako navajen. Če bi me pa pri 10 letih prvič videl nago, bi bilo pa verjetno drugače.

Pa tudi, ko bo začel odraščat, me verjetno ne bo več nage videl, ker takrat bo že lahko počakal 10 min, če ga bo kakat:)))))))))))))))))

Žan, če pa tko razmišljaš, potem pa nič čudnega, da se na tebe limajo same take, ki se jim v postli ne ljubi migat in bi samo ležale. Sej glota ni nič takega, dokler se gol sprehajaš po stanovanju. Pa četudi so otroci zraven Sicer pa ti bodo ravno oni znali najprej pokazat, da jim je nerodno, in takrat se pač malo bolj oblečeš.

Z mojim se tud šetava gola, ko sva sama – otrok še nimava, pa tud na balkon greva gola, navadno poleti in zvečer, oziroma, ko se že znoči. Pa gledava zvezdice in luno, pa se zrajcava, pa se igrava,… Je pa res, da je balkon tko postavljen, da te sosedi lih ne morejo videt najbolj. Gre pa malo nižje cesta. Tko je, da če bi kdo hotel naju gledat, bi naju lahko… Če pa mu ne paše pa se naj obrne stran!

Razmisli malo, zakaj se tako sramuješ svojega telesa, da ti je nerodno pred domačimi nag hodit.

In še vprašanje – a sexaš pokrit in samo ponoči, da te tvoja draga ne vidi, al si kdaj privoščiš tud čez dan ali pa mogoče celo kje na prostem??!

Pozdravček, Bejba!

ŽAN
“Kaj si mislijo sosedje,ki vas na skrivaj opazujejo?Joojjojjoj”

Pa kaj imaš ti za ene probleme s temi sosedi?! Če me skrivaj opazuje, me verjetno z razlogom, se ti ne zdi? Kdo ima potem probleme, jaz ali sosed?

“Po svetu je treba skakljati oblečen,noo.Pa še prehladili se ne bomo”

Khm, jaz nisem nikoli nag skakal naokoli, pa sem se velikokrat sprehladil, torej oblečen. Pa ne, da te skrbi za naše zdravje?

Pa ne pravim, da skačem gol po stanovanju. Če sem sam, grem včasih izpod tuša gol v sobo, se oblečt. Če bi me pa kdo videl, pa se ne bi svet podrl.
Čega točno se ti bojiš Žan?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sem podobnega mnenja,če pa je otrok star ene6 let je pa po moje že obema nerodno,če sta mama in sin al pa hčer naga.Vsaj malo je treba imeti nekih meja,vsak pa ima svoje meje in poglede glede golote.Nič ne rečem,če je otrok dojenček ali star 2 ali 3 leta in ga starša gola umivata,kar je pa več je pa že rešpekt.

Meni ni všeč,da se doma tako skrivajo. Je bilo pa že,ko sem imela nesrečo in sem bila vsa polomljena in sem se težko sama umivala,takrat mi je bilo pa ful neprijetno,ko mi je mami pomagala. Pa itak smo vsi enaki. Pa še tko mislim,da če bi v družinah bili starši in otroci goli, bi kak starš prej opazil,da se z njegovim nekajdogaja,kakšna anoreksija,bulimija,droge. A tisti moški,ki se tuširajo v skupinskih tuših, npr. rudarji, športniki, so potem nemoralni? Eni imajo lulčke drugi pa lulike,pod kožo smo pa vsi krvavi

Tudi jaz mislim, da ni nič narobe, če se kdaj pa kdaj gol sprehajaš po stanovanju. Če te je strah zaradi sosedov pa zagrneš okna pa je. Tudi, če otroci vidijo svoje starše nage, big del, saj ne bojo odkrili s tem “tople vode”.

Joj,da te sedajle sliši stara mama ali ata.TI…Ti!

Joj joj kako bi te stara mama ali oče za ušesa.”ali sem tako vzgojil mojo ljubljeno pridno hčerkico”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close