Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek golota

golota

Kaj pa misliš da bi jim šlo v nos? To da sva gola al to da se igrava?

ŽAN:”malo je treba imeti nekih meja,vsak pa ima svoje meje in poglede glede golote”

Pa ti to upoštevaš?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

pa nisi mi odgovoril na vprašanje, ki sem ti ga zastavla. Odgovor me res zanima. Midva ne zbirava časa in prostora. Ko pride pride! Pa ti?!

za posrat…..bla bla bla bla bla bla

Da sta gola in vaju iz trave lahko opazuje kak posebnež z napravo za nočno opazovanje,ali daljnogledom za nočno opazovanje,so tudi senzorske kamere za nočno gledanje.Noo,noo če vaju noben ne vidi je v redu.No jaz bi pogledal tebe,če bi šel mimo.

V nos bi jim šla golota,da pa še kaj počneta bi se zgražala,noo.CCC.

Veš, Žan, jaz se sploh ne sekiram, če naju kdo gleda, ko sva na balkonu in se imava lepo. Če mu paše, zakaj pa ne… Jaz vem, da če bi sama koga videla golega na balkonu, bi sicer pogledala in šla dalje. Za druge pa ne vem in me ne zanima. Važno, da je nama lepo.

Verjamem, da bi pogledal ti mene, yampak povem ti, da se splača tudi njega. No ja, če nisi ženska, potem ne vem! JAz pa bi ga lahko gledala non-stop, pa se ga nebi naveličala – ali pa tudi, če ne bi prej ali slej stopil v akcijo. Če pa on ne, potem pa pač začnem jaz…

Da me kdo ne vidi,da paradiram po hiši v Adamovem kostimu,noo.

Mene bi ti zanimala,tvoj me ne zanima.Voham,da si ful dobra bejba,noo?

Se ti ne zdi lepo, ko vidiš, da se imata dva rada in da uživata, ko sta en z drugim? Nič ni narobe, če to pokažemo. Gola telesa pa so privlačna in mislim, da bi se ljudje ustavili, da si ogledajo lepo moško in žensko telo.

Marko: mah pusti ga, takšni posti res niso vredni odgovora…

Bejba, bejba, ni kaj! To ti ne vohaš mojega telesa ampak moj karakter. No, saj ravno zaradi njega pa mojega tako privlačim!

Seveda,vsaj do majhnih otrok.Svetsko čudo,a,noo!

Dej mi namigni kateri si podobna mislim kaki pevki ali igralki,če ni skrivnost?

Joj mi je kar pritisk narasel,ko berem tvoje besede in me kar vlečejo k tebi.Zelo rad pogledam skladno lepo razvito privlačno dekle,ki je samozavestna.Faca si ne vem zakaj.

Ne vem ti povedat, ljudje me nikoli z nobeno ne primerjajo. Je pa res, da skoraj vsak teden srečam najmanj eno osebo, ki m i trdi, da sem podobna neki znanki. Verjetno bo to energija, ki jo izžarevam.

Če pa me bi hotel videt, pa se boš mogel ponoči sprehodit pod balkonom najine sobe!

Veš, ob 14 končam službo, tako da grem danes domov, si pa lahko jutri še kaj napiševa na temo golote, igranja, vohanja,…

Lep pozdravček in prijetno popoldne!
Izkoristi dan, kolikor se da!

PA-pa, bejba!

Ja pol se pa skenslej stran,ups.

Velja BEJBA začneva zjutraj ob 7.00.Čao polepšala si mi dan.

Še zdaj nisem dobila odgovora na vprašanje! Me pa zelo zanima!!! Upam, da se boš jutri opogumil in mi boš povedal!

Umirite se ljudje in povejte svoje mnenje.Malo za šalo malo zares,pa s kančkom humorjas,vendar resno.

Čisto si me zmedla,prosim daj me še enkrat vprašaj in povej kateri si podobna,saj te ne bom iskal,veš koliko balkonov je v Sloveniji?

Sorry Bejba sem že našel tvoje vprašanje.Jaz s svojo sexam odkrit in ne rečem,da ni dober sex.Zadovoljiv.sexava tudi čez dan tako,da se gledava saj sva tudi midva kar dobro razvita.Poskusila sva že v avtu,v gozdu in bilo je vroče.LP.

Začni gledat na balkone pri dolgem mostu 🙂

Zakaj pa pri Dolgem mostu in kje je to,če že pišeš?

Mogoce se meni ne zdi normalno se sprehajati gola po stanovanju, ker pri nas tega skratka nismo poceli. Vcasih je prisel oce v gatah iz kopalnice, vcasih mama v sponjem perilu ali pa jaz z brisaco, ampak nagi pa res ne. Ne pravim, da ni prijetno biti tako doma, tudi sama to pocnem, ampak le ko sem sama – za sosede pa me res ne briga (btw, tudi sosed gre veckrat na balkon nag, sedobro, da je dober tip! hehe)

Golota se mi res ne big deal ali pa celo greh, samo pred domacimi ni sans, da bi se pocutila sprosceno, ce bi naga skakala okoli. Seveda pred fantom je cisto nekaj drugega.

Ce to za vas ne predstavlja tabu, zakaj tudi pred starsi od partnerja tega ne pocnete?

Tisti, ki pravite, da nagi se pocutite svobodno.. jaz se tudi obleceno. Nikoli se nisem pocutila nesvobodno na plazi, ker sem imela kopalke. Da niste vi mogoce malo zakompleksani, ker vam grejo obleke na zivce?

Priznam, da smo se rodili vsi nagi, da praclovek je tudi na pol nag skakljal okoli in da veliko plemen po svetu se zmeraj tako zivi, ampak povedano po pravici… bi vam bilo vseeno, ce bi npr. v vrsti za kruh bil za vami nag moski 5 cm od vase nage riti?
Zakaj na FKK je cisto normalno, da so vsi nagi, ce pa bi kdo po mestni ulici tako paradiral, bi bil norec? Seveda ce bi bila to atraktivna mladenka, bi vsi moski po vrsti buljili, na FKK pa to ni nic cudnega. In zakaj ce je golota splosno sprejeta, je kaznivo dejanje biti nag na javnih mestih?

Da citiram saro*: “Enako velja za seks, zakaj ne poljub, objem, dotik vprico otrok, naj vesta da se ljubiva, da se imamo radi, seveda vse v mejah normale in okusa.” Enako velja za seks?! Upam, da to ni bilo misljeno, da se tudi to pocne vprico otroka za izkazovanje ljubezni med starsema.
Mislim, da je zeeeelo malo starsev, ki bi bolestno pazili, da si ne bodo dali enega ljubčka pred otroki. Klub temu menim, da se ljubezen med starši da pokazati otrokom tudi na kakšen drug način, kot pa da se sarša neprestano objemata in ljubčkata. Že sam odnos, brez žaljivk in hudih prepirov.. ampak to je že druga tema.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close