Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek golota

golota

Jst sm s primorske, on pa s štajerske. Kje pa se nahaja najin balkonček, pa ne bom povedala. Tako da ima Žan kar veliko delo, da pregleda vse balkone. Če pa začne pri Dolgem mostu, bo pa začel nekje na sredini, odvisno amo, ali se bo podal v pravo smer!

Dobro jutro Bejba,ali si dobro spala?Kaj pa če si pomagam s bajarico,a?

Hvala za odgovor na vprašanje.

A nisi učeri govoril, da si začneva danes dopisovat že ob 7:00.Kje si zdaj?!! Prpa?!!

In jst sm tako zelo unikatna, da ni nobena igralka meni podobna. Pravjo pa, da sem podobna eni punčki iz neke risanke!!! Samo jst je ne poznam, so jo pa baje učasih na italijanski tv vrtel. Mogoče tud pr nas, ne vem. Sorry, tu ti ne morem pomagat!

Jutro!
Res da pijem veliko vode, ampak mislim, da me s tistim ne bi našel!!! Lahko pa probaš. Mogoče boš pa kako drugo dobro žensko spoznal. Kaj ko bi se šla midva kam drugam menit, pod nek nov post. Tu je namreč debata o goloti, si pozabil?

Sori mal sem zamudil.No sedaj bo kmalu jesen in bo konec uživanja na balkonu brez ene same krpice.

Misli mi bereš,prehitela si me.Daj odpri ga in predlagam :Bejba&Žan.Če si za Ga odpri.

Sorči, je že odprt, samo naslov je le Žan, nič bejbe!

Joj,koliko debate.Jaz pravim,da naj vsak počne tisto,kar mu paše.Če ti paše iti v fkk kamp,pojdi.Jaz takih ljudi ne obsojam,sama ne bi šla nikoli ne na nudistično plažo,ne v kamp.Naga bi se kopala samo s fantom in sicer pod pogojem,da bi vedela,da sva popolnoma sama.Glede tega,da se nag hodi po hiši je po moje tako,da je že v redu,če si sam,ma da so vsi doma.Pa ste tisti,ki hodite nagi po hiši,vedno zaklenjeni v stanovanje?Mi čez dan nismo zaklenjeni in če pride kdo,s katerim se poznamo,na obisk,samo pozvoni in vstopi.V tem času se ni časa obleči.Ne vem no,kako to delate?A potem tudi kosilo jeste nagi za mizo?

gri5zli
Glih FKK kampi so nabolj urejeni in čisti. Je pa res, da jih je premalo v naši slo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close