Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem golufija pri nakupu vozila

golufija pri nakupu vozila

Pozdravljeni.

prosim za pomoč, ker sem bila oguljfana pri nakupu avta.

Skoraj 3 mesece sem preko spletne strani kupila avto na oglasu je pisalo, da imam avto klimo. Gospod, ki mi je avto prodal mi je tudi rekel, da ima avto klimo.

Jaz pa sem šele sedaj ugotovila, da avto nima klime. Gospoda sem klicala in mu rekla zakaj se je zlagal, da imam avto klimo, on pa mi je je rekel da nikoli ni rekel, da ima avto klimo.

Ali lahko od spletne strani kjer sem avto kupila zahtevam, da mi posredujejo oglas, ker je to edini dokaz, da je prodajalec napisal, da ima avto klimo.

Kaj naj naredim.

Hvala in lep pozdrav

Res malce nerodna situacija. Od lastnika spletne strani lahko zahtevate to kar ste napisali, samo vprašanje je ali vam bodo šli na roko, kolikor vem je to samo dobra volja, ki jo lahko pokažejo ali pa ne.

Če v kupoprodajni pogodbi ni nikjer ta podatek zabeležen in v kolikor se s prejšnjim lastnikom ne morete dogovoriti oz. če nimate priče za to obljubo na žalost (verjetno) ne morete terjati ničesar. Še vedno pa lahko avto prodate in poiščete novega v kolikor je klima esencialnega pomena.

V prihodnje vam svetujem, da na ogled vozil v ožjem krogu vzamete tudi kakšnega mehanika, ki vam bo še kaj drugega preveril.

Srečno.

Hvala za odgovor.

Lep pozdrav.

Špela

New Report

Close