Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek google ad words

google ad words

Zanima me ce kdo uporablja in plačuje za google oglaševanje in koliko mesečno plačujete,se vam izplača? Koliko stane en klik ( ker nikjer nisem zasledila)? Hvala

http://www.internetmojster.com/ppc-programi/katera-oglasevalska-firma-za-google.html

Ne misli da bo adwords kar sam po sebi prinesel kupce. adwords ti kvečjem prinese klike.
Sam sem pred adwordsom porabil dva tedna za preštudiranje, v mesecu dni sem vložil 90€, ustvaril prodaje 10€ od tega profita 5€.

Torej sem bil 85€ v minusu. Tako da , adwords ni čudežna palčka.

Ne, ni čudežna palčka.
Jaz sem osnove preštudiral v dveh popoldnevih; čez čas ugotovil, da za internetne brskalce nimam prave ponudbe, in znižal proračun. Mi je pa Google pomagal, da sem ugotovil, da imam problem s prepoznavnostjo ali ponudbo nasploh.

Plačujem pa … odvisno.
Za davčne blagajne je dren, sem se pa spomnil dobrega oglasa, in mi je Google znižal ceno na klik. In pomembno je, da razmisliš, kam bo prišel kupec, in kaj bo tam naredil. Jaz skoraj vsak dan malo prilagajam.

Google oglaševanje je lakho donosno, če se le to izvaja pravilno.
Če nimaš izkušenj je bolje to prepustiti profesionalcem. V našem podjetju smo Adwords kampanjo dali v vodenje temle: https://adwords.dominatus.si/[/url].

V bistvu je bolj pomembno kako dolgo že imaš spletno stran in koliko dogajanja je na njej – posodobljene pasice, vsebina itd (optimizacija spletne strani je skoraj nujna), da lahko googlovi pajki učinkovito opravljajo svoje delo. Oglaševanje je lahko donosno, če imaš produkt, ki ga kupci iščejo online in samo na dolgi rok. Ne moreš vložiti petstotaka, ki ga bodo požrli kliki v enem mesecu, učinka pa ne bo. Računaj na dolgi rok in imej živo spletno stran.

Odgovor na objavo uporabnika
Bae, 23.09.2017 ob 15:03

V bistvu je bolj pomembno kako dolgo že imaš spletno stran in koliko dogajanja je na njej – posodobljene pasice, vsebina itd (optimizacija spletne strani je skoraj nujna), da lahko googlovi pajki učinkovito opravljajo svoje delo. Oglaševanje je lahko donosno, če imaš produkt, ki ga kupci iščejo online in samo na dolgi rok. Ne moreš vložiti petstotaka, ki ga bodo požrli kliki v enem mesecu, učinka pa ne bo. Računaj na dolgi rok in imej živo spletno stran.

Se strinjam z napisanim, vendar pa opažam, da se je cena posamezne konverzije v letošnjem letu kar konkretno dvignila. Kako pa kaže vam?

New Report

Close