Najdi forum

Google Chrome

Že nekaj mesecev so se mi odprte strani občasno sesuvale, nekatere pa na srečo nikoli. Vsakič sem nato vse strani zaprla, kliknila na “Vnovični zagon” in je bilo do nadaljnega spet vse v redu.

Zdaj pa (ne spomnim se, da bi kaj narobe kliknila), ekran je nenadoma postal črn. Nobena funkcija ni delovala, nato sem računalnik ugasnila. Po vklopu ne funkcionira več . Piše: “Google Chrome: strani se ne odzivajo”.

Šla sem na Start -> Vsi programi -> Pripomočki -> Sistemska orodja -> Internet Explorer (brez dodatkov). Trenutno mi nekaj strani odpre, veliko pa ne, ker se “Internet Explorer ne odziva”.

Pred tem sem ponovno inštalirala Google Chrome, pa ne deluje. Strani se ne odzivajo.

Lepo prosim pomoč. Želela bi Google Chrome nazaj

Operacijski sistem?

Je kak antivirus na računalniku?

Windows 7 Ultimate, Avira.

Poleg tega je še Malwarebytes Anti-Malware, mislim da je bil pridobljen ob namestitvi Google Chrome in McAfee, pridobljen ob namestitvi Adobe Flash Player.

Medtem sem šla na Start -> Nadzorna plošča -> Programi in funkcije in odstranila Google Chrome. Zatem sem ga ponovno namestila, vendar je enako kot prej, strani se ne odzivajo.

Z Windows Update sem opravila nastavitve in posodobitve, pregledala Windows Defender, pa verjetno še kaj (se ne spomnim, ker stalno nekaj raziskujem). Zgleda vse v redu.

Ko sem računalnik izklopila in nato vklopila, se je pojavilo majhno okence. Ne spomnim se točno, kaj je pisalo, mogoče “Internet Explorer ne deluje več pravilno. Ko ali če bo na voljo rešitev, vas bo Windows obvestil”. Verjetno ti veš kaj bolj natančno o tem.

Pomoč bi mi bila res zelo dobrodošla, ampak lepo prosim, napiši preprosto, korak za korakom, ker se slabo razumem na te stvari.

Mhm, možno da virusi kaj zajevabajo. Najboljše da se prvo kot prvo tale “Malwarebytes” odstrani. Pol pa se gor naloži “CCleaner” pa se enkrat skozi spusti. Zraven tega, namesto Windows Defenderja, da se inštalira kak uporaben antivirus..Nod32 recimo.

Pa to še je možnost, če bi se kaj ponavastavilo/spremenilo (hosts datoteka): KLIK[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close