Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Google foto

Google foto

Živjo.

Imam vprašanje v zvezi z Google foto. Sama se na to ne spoznam najbolje in upam, da ne bom zvenela preveč trapasto.

Namreč, če ustvarim dve fotografiji, potem v galeriji eno izbrišem v google fotu ostaneta obe. Če jo tam izbrišem se zbriše tudi v galeriji. Se pravi za naslednjič bolje, da to urejam v google in problem rešen.

Naslednja stvar. Moj telefon ima 256 gb prostora. Vse slike mi shrani še v Google foto, kjer je skupno 15 gb prostora. Ko je 15 gb zasedenih, ne morem shraniti nobene fotografije več. Ok, če kakšno izbrišem lahko samo se mi zdi trapasto glede na to kakšno prostornino ima telefon.

Se da to kako uredit? Kaj če zbrišem ta google foto? Prosim za pomoč.

Hvala.

Lahko dokupiš prostor na google foto.

Lahko pa si prenastaviš shrambo na GSM in se ti bo shranjevalo samo na telefon.

Odgovor na objavo uporabnika
stara forumašica, 24.10.2023 ob 08:55

Lahko dokupiš prostor na google foto.

Lahko pa si prenastaviš shrambo na GSM in se ti bo shranjevalo samo na telefon.

Hvala. Dokupovanje prostora se mi zdi nesmiselno, ker imam toliko prostora na telefonu.

Bom poskusila narediti kaj v zvezi s prenastavitvijo.

google photo ti je backup, če se tvojemu telefonu kaj zgodi, če ga izgubiš, recimo.

temu je namenjen. kaj ti pomaga prostor na telefonu, če uničiš telefon, ali če ti ga kdo ukrade, ali ko ga boš menjala? saj ga ne boš imela večno, mogoče pet let.

in shramba na telefonu ni namenjena zgolj slikam, tam se hrani še marsikaj in jo tudi zapolniš v kakšnem letu, dveh.

Odgovor na objavo uporabnika
Čebela_adela, 24.10.2023 ob 09:08

google photo ti je backup, če se tvojemu telefonu kaj zgodi, če ga izgubiš, recimo.

temu je namenjen. kaj ti pomaga prostor na telefonu, če uničiš telefon, ali če ti ga kdo ukrade, ali ko ga boš menjala? saj ga ne boš imela večno, mogoče pet let.

in shramba na telefonu ni namenjena zgolj slikam, tam se hrani še marsikaj in jo tudi zapolniš v kakšnem letu, dveh.

Razumem. Samo kaj mi koristi Google foto kot dodatna shramba, če imam že zapolnjenih 15gb.

Ja, točno za to, če izgubiš telefon, če dobiš viruse in moraš telefon resetirat, lahko na google foto dokupiš prostor in imaš vse slike shranjene gor.

Meni se je pred kratkim zgodilo, da sem morala resetirat telefon in sem pozabila dol shranit slike. Gone.

Teh oblakov in google photo ne uporabljam, vse s telefona shranjujem na kompu in s kompa na zunanjem disku. Menda vse troje ne crkne naenkrat.

New Report

Close