Najdi forum

google+ izbris

Pozdravljeni,

ne vem kdaj, kako in s čem se je ustvaril moj profil na google+. Ali google kar avtomatično ustvarja te profile? No kakorkoli, tega profila nikakor ne želim, želim pa obdržati gmail. Upoštevajoč navodila objavljena na strani google pomoč, je bilo storjeno vse, da se profil google+ izbriše, vendar iskalnik google moj profil še vedno najde med zadetki, ko vpišem svoje ime in priimek. Zanima me, če kdo morda ve, kako resnično izbrisati ta profil za vedno oz koliko časa google potrebuje, da profil trajno izbriše, saj je od postopka izbrisa minilo že kar nekaj dni.

Najlepša hvala za odgovor(e). Lp

Jaz sem po teh navodilih uspešno onemogočila zadevo in se ne prikazuje več. https://support.google.com/plus/answer/1044503?hl=en

Če vtipkaš v iskalnik svoje ime se lahko med zadetki še nekaj časa pojavlja povezava do tvojega google+ računa, vendar ob kliku ne bi smel(a) priti več tja.

Lp

tudi meni je google plus ustvaril moj profil z omjim imenom, mojim domačim naslovom in neko tujo številko. Prav tako ni ustvarjen iz mojega gmaila. Ali mi lahko kdo pomaga kako se izbriše takšen račun.

Po zgornjih navodilih. Če ne morete dostopati do nastavitev profila, ga je morda kdo drug ustvaril in uporabil vaše podatke. Za uporabo google+ se lahko registrirate tudi z drugimi e-naslovi, uporaba gmail-a ni nujna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close