Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Goran Dragić

Goran Dragić

Danes je ponovitev spektakla, ki ga je pripravil Goran Dragić ob slovesu s košarkarskih igrišč.

Malo morje gostov, obiskovalcev, nastopajočih.

Ob vsem tem spektaklu je glavni akter vidno utrujen.

Se splača delati tak cirkus? Saj ni kralj, ki bi sestopil s prestola.

Meni so bolj pomembni minerji, ki so deaktivirali toliko granat ob prenovitvi železniške postaje.

A veste, kaj to pomeni, če bi se zgodilo, da bi katera od granat eksplodirala in vrgla v zrak slovensko in italijansko mesto.

Yep, je tu že odprtih nekaj tematik od njega.

Bravo, da je končno konec tega cirkusa.

So se že pred njim poslovili športniki, naši in tuji…od aktivne športne kariere brez nekega kompliciranja.

Samo, da si ne bo spet na spet premislil, da bi spet igral- ker on se hitro pusti prepričat …

In upajmo, da hitro najde tisto kar in kjer bo srečen in zadovoljen.

Next…kateri ima dovolj športa in bo končal kariero…jih je še kar nekaj…

Pa to, da bo dovolj mladine, ki  bi se šla tak profesionalni šport…

Ker kolikor je poznano – vsi otroci in najstniki nekaj športajo , trenirajo po raznih klubih, …in jih starši razvažate…trenersko osebje pa jamra, da ni podmladka, ki bi napolnil slovenske reprezentance in tako dalje…

Vidno je utrudilo tega športnega velikana.

Najbrž blj kot najtežja tekma.

Odgovor na objavo uporabnika
Maja Dragić, 25.08.2024 ob 17:07

Vidno je utrudilo tega športnega velikana.

Najbrž blj kot najtežja tekma.

Ta nova, ga je utrudila.. Danes je bil na, Šmarni z njo.. Prava missica. Zgleda mlada, zelo drugačna kot v cajtengih. Pa tko velika skoraj kot on.. Brez šminke full lepa.

Tudi bili, 25.08.2024 ob 17:19

Ta nova, ga je utrudila.. Danes je bil na, Šmarni z njo.. Prava missica. Zgleda mlada, zelo drugačna kot v cajtengih. Pa tko velika skoraj kot on.. Brez šminke full lepa.

Jutri se naroči pri okulistu. Je skrajni čas!!!

Je sedela. V družbi mame, očeta in dveh otrok.. Nič afnasta, nasmejana in zelo lepa.. Ne vem zakaj tako grobo izpade na slikah.. Je pa kopija mame, tako da ni lih lepotno popravljena v obraz.

so pač naredili predstavo,…samo, da se najde toliko oseb, ki to plača in pride gledat, je pa zaskrbljujoče,…ampak večina ne dojame ali noče dojeti igre, ki jo igrajo elite in njihove oprode.

Elita proslavlja, narod pa pobira hrano iz smetnjakov.

Nekako se mi je dozdevalo, da je bilo vse prisiljeno, za lase povlečeno in za marsikoga utrujajoče.

Obe sta bili prisotni, prva in druga, no pa saj je prva mati njegovih otrok.

On je car, ona pa lepa, pametna in zelo bogata.

minerji, 25.08.2024 ob 16:57

Meni so bolj pomembni minerji, ki so deaktivirali toliko granat ob prenovitvi železniške postaje.

A veste, kaj to pomeni, če bi se zgodilo, da bi katera od granat eksplodirala in vrgla v zrak slovensko in italijansko mesto.

Bolj se čudim, da je granata tako dolgo zdržala vse tresljaje, saj je bila čisto blizu prog.

Manya436, 25.08.2024 ob 18:31

On je car, ona pa lepa, pametna in zelo bogata.

In to zelo.. Kot miss world. Pa mama isto.. Malo je takih žensk.

prva ali duga, 25.08.2024 ob 18:11

Nekako se mi je dozdevalo, da je bilo vse prisiljeno, za lase povlečeno in za marsikoga utrujajoče.

Obe sta bili prisotni, prva in druga, no pa saj je prva mati njegovih otrok.

Nd, ne.. Maje ni bilo.. Samo otroci, družina.. Bratova isto.. Mama Mojca pa lepa visoka gospa.

Zraven nas, 25.08.2024 ob 19:22

Nd, ne.. Maje ni bilo.. Samo otroci, družina.. Bratova isto.. Mama Mojca pa lepa visoka gospa.

Torej je Maja edino normalna med to kvazi elito….

knedelčki .. spregledali ste smisel tega šova. Šlo je za dobrodelnost!!! zbrali so 660.000+€ !!
V tak namen bi Gogi delal tudi na mrliški postelji z zadnjimi gibi mezinca !!

No, na prireditvi se je slišalo oziroma izvedelo, da se je Maja spentljala s svojim osebnim trenerjem in zelo prizadela Gorana, hčerko in sina.

Sicer pa je deloval zelo utrujeno.

Kaj je treba takih pompoznih proslavitev ob zaključku ene epizode v svojem življenju.

Srbska miselnost. Da se zna, tko sam ja.

V Današnem Delu so objavili, da so zbrali 94.000 €.

Odkod vam tile podatki?

knedelčki .. spregledali ste smisel tega šova. Šlo je za dobrodelnost!!! zbrali so 660.000+€ !!

P.S. Dekliški priimek njegove matere?

Čisto ga je čustveno zlomilo ob hčerki, sinu, nečekinji in nečaku.

Kdo ve kakšni spomini so se mu pletli po glavi.

Bil je vidno ganjen.

Saj ne da ne bi hotel podariti tega denarja, vendar se je videlo, da se je na nek način želel zahvaliti vsem, ki so mu stali ob strani na športni poti. Prav vsem.

Vesel oče, 26.08.2024 ob 06:40

V Današnem Delu so objavili, da so zbrali 94.000 €.

Odkod vam tile podatki?

P.S. Dekliški priimek njegove matere?

94.000 je bil izkupiček dražbe!

Ostale donacije, vstopnice, SMS sporočila …  pa je prek 3/4 MIO €!

Beauty pigeon contest, pod vodstvom Donalda Trumpa. Prva zelja: mir na svetu, druga zelja; dobrodelnost.

Donirajte na 1919

Ali je mama Mojca Slovenka. Kako, da se potem piše z mekanim Ć.

Mislim, da je bila Mojca Novak. S poudarkom na a.

Je kdo gledal prireditev v spomin Drazenu Petrovicu? Zame izjemna, preprosta, domaca, prisrcna poEvropsko. Neverjetno koga vse so uspeli privabit iz sveta evropske in svetovne kosarke iz starih casov in sedaj. Dejansko prepolna dvorana, publika navdusena pela vmes in na koncu ko je bilo ze konec, da se ti najezi koza. Pravo slavje kosarke in kosarkarja, ceprav je zdavnaj preminil. Pravo nasprotje kar so pripravili za Dragica….polno promoviranje oseb in stvari ki nimajo nobene veze s kosarko (pa ne govorim o dobrodelnosti). Kao prodana dvorana, potem pa vrste praznih zelenih sedezev, zdolgocasena publika, odhakala domov se pred komcem dogodka…neki vmosi NBA for v Evropo, brezveze….zame bravo Hrvati.

New Report

Close