Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka GORAN DRAGIĆ: “Sem Slovenec , pravoslavne vere!”

GORAN DRAGIĆ: “Sem Slovenec , pravoslavne vere!”

http://www.kosarka.si/goran-dragic-sem-slovenec-pravoslavne-vere/

In kaj je s tem narobe?

In kaj zdaj? Ga bomo vrgli na grmado, ker se je opredelil za neko vero!?

To ni možno!

Slovenci smo že 1200 let rimokatoliki. Vse drugo so ekonomski migranti.

Kako si?

Tudi jaz se isto sprašujem, je Dragić veliko naredil za Slovenijo in mnoga leta branil njene barve, če na koga bi se morali jeziti na Bena Udriha in Sašo Vujačiča.

No, evo. Goran pač ni Južni. Hehehehe.
Kot, da je edini, dejte no ga srat. Včaših smo bili vsi naši.
Povem vam, da še bomo. Ko bomo zbrcali mafijsko svojat v nepovrat! Lopovluk!

Mama je Slovenka. Po vsej verjetnosti Katoličanka. Lepo jo je zatajil, ali pa je vzgojen v pravem patriarhalnem slogu kot se za srba spodobi. Si pa predstavljam da je tako v Katoliški, kot Pravoslavni veri tako početje (da nekoga zatajiš) sramotno.

Iz Svetega Pisma po Janezu:

Peter zataji Jezusa

Zgrabili so ga torej in odvedli (Jezusa). Pripeljali so ga v sodno hišo vélikega duhovnika; Peter pa je šel od daleč za njim. 55 Sredi dvorišča so zakurili ogenj, in ko so posedli okrog njega, je Peter sédel mednje. 56 Ko ga je opazila neka dekla, da sedi pri ognju, ga je premerila z očmi in rekla: »Tudi ta je bil z njim.« 57 Tajil je in rekel: »Ne poznam ga, žena.« 58 Kmalu nato ga je opazil nekdo drug in pripomnil: »Tudi ti si izmed njih.« Peter pa je odgovoril: »Človek božji, jaz že nisem.« 59 Ni še minila ura, ko je spet nekdo drug zatrjeval: »Zares, tudi ta je bil z njim, saj je vendar Galilejec.« 60 Peter pa je rekel: »Človek božji, ne vem, kaj praviš.« In tisti hip, ko je še govoril, je petelin zapel. 61 Tedaj se je Gospod obrnil in se ozrl na Petra in Peter se je spomnil Gospodove besede, ko mu je rekel: »Preden bo danes petelin zapel, me boš trikrat zatajil.« 62 Šel je ven in se bridko zjokal.

Ni kaj lepo je mamico zatajil. Nevredno Pravoslavca in Katoličana.

Zakaj ga je strah povedat da je Srb?

Kdo, Goran?
Ni je zatajil, napisal je Slovenec sem. Le vere je pravoslavne, itak nima veze.
Slovenec matere ne zataji. Prej Slovenka, kot smo tule doživeli.

Saj ga ni.
Vprašaj nas vse, koliko smo česa, če je mama Slovenka. Spoštujemo in radi pa imamo vse babice in dedke, tete in strice in čutimo vse korenine, brez skrbi.
Najprej smo Slovenci.

Hari Krišna ruls! Sami kleni Slovenci 😛

Marš s to izraelsko pravljico, to sodi v puščavo (pa vse ostale verzije), ekonomski in klavski migranti so pa to zanesli v Evropo.

Bravo, Goran. Lep odgovor na neumno provokacijo. Dober je, da se mu sploh da…

Seveda so vse to Slovenci! Slovenija je načrtno v postopku prisvajanja že od 1945 leta in vsi južni vetrovi so danes seveda Slovenci. Poselili in prisvojili so si novo ozemlje. Normalno, da so ponosni nase!

Sami Slovenci, ne priznavate otrokom rojenim slovenski materi in srbskemu očetu slovenstva. Primer g. Zoran Janković je za vas vedno Srb, njegovo slovensko mater pa zelo radi zatajite!

Sami Slovenci, ne priznavate otrokom rojenim slovenski materi in srbskemu očetu slovenstva. Primer g. Zoran Janković je za vas vedno Srb, njegovo slovensko mater pa zelo radi zatajite!
[/quote]

No ja, kokoši res nima smisla postavljati na pediestal Slovenstva. Sicer pa imajo verjetno kakšno ogledalo v bajti. Ogledalce, ogledalce na steni povej, kok butasta sm bla tedj

Slovenke se v tujini predstavljajo kot Avstrijke, primer Melanija Knavs Trump.

Prav lahko, da se on ravno v tem kontekstu predstavlja za Slovenca.

a si jo slišal/a s vojimi ušesi, ali je novinarska laž? Kaj praviš?
Raje povej, da te žre, ker je žena Donalda Trumpa, mene ne.

Pa kaj bluzite vi, kvazi retro katoličani, ki Biblije niti od zunaj še niste prebrali? Ali je po vaše verska opredelitev stvar narodnosti , izvora ali Človeka? Raje zaprite vaše neumne gobce in se sramujte lastnih izjav. In pazite, saj BOG vse vidi:):):):):)
Kreteni Slovenceljski!
In, sem Slovenka, več rodov nazaj čistokrvna in katoličanka, am pak takih, ki tu pišete take hudobne neumnosti se sramujem.
Amen!

Evropejke bodo rodile najbolj goteče vahabite.

a si jo slišal/a s vojimi ušesi, ali je novinarska laž? Kaj praviš?
Raje povej, da te žre, ker je žena Donalda Trumpa, mene ne.
[/quote]

V dananajih časih v njegovi starosti, ji je to kvečejmu v minus, ne v plus….

dober odgovor tistemu bumbarju na provokacijo v čirilici, heh…

To se tud jaz sprašujem.

1200 let? Ker namreč takrat še ni bilo katolikov in ostalih vej krscanska. Malo po letu 1000 so se pravoslavci odcepili od Cerkve, po letu 1500 pa še protestanti. Kristjani so morda bili v tistem času.

New Report

Close