Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Goran Knežević borec R.i.p.

Goran Knežević borec R.i.p.

Žal je šla reka svojo pot. V velikih primerih, žal ni Boga.

Zadnjič smo donirali za njegovo bolezen, neee ne morem verjet.

Tako hitro??? Saj je bil še 1 mesec nazaj na TV-ju. Tako hitro je moral umreti. Žalostno. Sožalje vsem njegovim.

Priznam, da me je zdajle šok, ko sem tole zasledila na forumu, šla preverit in… 🙁 Ma ni fer… Prav otopela sem. Fanta sem poznala, tako iz istega naselja sva bila, dokler sem bila v Lj, bivši je njegov prijatelj, tako je bil v redu človek, in… žalostna sem prav… škoda ga je.

Vsem je pomagu, dam seb pa ni mogu. Gogi bova pa gor basket užgala, ajd drž se stari.

Kako?! Še včeraj so v oddaji Svet zbirali za dres!

Po moje ni res, ker nikjer nič ne piše. Cel kup slavnih so tudi že večkrat pokopali, pa so še živi. Tip, ki je to objavil, veliko laže in si izmišljuje. Upam, da je Goran še živ.

Sem doniral zanj kakor vedno v takih primerih, ampak ocitno zal ni bilo vec pomoci. Rip.

Najbrž je res laž. Če bi res umrl, bi prijatelji to zagotovo napisali na njegov (ali od njegove punce) profil.

Cindy si je to zmislila. Lep pozdrav iz čveka 123.

https://www.facebook.com/svet.tv/photos/a.132060051442.119553.119653936442/10155654125071443/?type=3&theater

Gogi počivaj v miru!

Žal si v svoji želji po ozdravitvi nasedel alternativi za 120.000€, ki zdravi 4. stadij raka? Kako si upajo tako grdo izkoriščati na smrt bolne 🙁

Najbrž je res laž. Če bi res umrl, bi prijatelji to zagotovo napisali na njegov (ali od njegove punce) profil.
[/quote]
In ker tebe niso obvestil ni res, preklete butare zahojene.

Kaaajjj? O shit. R.I.P.Goran.

Če bi Goran umrl pr nas…bi bila naša onkologija pr nas totalno nespoosobna…ker je pa umr pr “jamešrkih dohtarijh”…. je bil pa “nesrečen primer”…

Zelo primerno.

Tukaj se vidi vaša slovenska primitivnost. Za vse znate pisati, za Hrvate, Srbe, Muslimane, kakšen je kdo, sebe pa ne znate pogledati.
Lahko te je sram da to napišeš za nekoga, ki se je tako mučil in umiral na obroke. Ampak ima boga pravijo pri nas.

Da se tebi kaj takega zgodi.

Točno tako.
Neše (zastonj) dohtarje je imel za nesposobne, je raje dal sto jurjev Američanom, ki zdravijo najbolj modernimi in priznanimi terapijami, in umrl v par dneh (tednih?) zdravljenja.

Točno tako.
Neše (zastonj) dohtarje je imel za nesposobne, je raje dal sto jurjev Američanom, ki zdravijo najbolj modernimi in priznanimi terapijami, in umrl v par dneh (tednih?) zdravljenja.
[/quote]

Če bi ostal v Sloveniji bi še živel tudi brez 100 jurjev …

Amerikanci 100 v plusu in Slovenci 1 v minus

Kaksni ljudje zlobe ste nekateri niti pri najhujsem-smrti se ne ustavite.

Za grozljivo usodo fanta sem prvic slisala pred kratkim preko radia1. Srcno sem mu zelela, da bi mu uspelo, s takim zarom se je boril. Zalostna sem zelo in boli, da mu ni uspelo, ceprav sem ga poznala samo preko medijev. Naj pociva v miru. Mnogo prekmalo nas je zapustil dober clovek. :(( Sozalje svojcem.

Točno tako.
[/quote]

Ej pesda, ti pa res ne moreš iz svoje zatežene kože, prav vedno se moraš oglasiti ob tovrstnih temah in vedno znova dokažeš svojo veličino. Podn.

Ej pesda, ti pa res ne moreš iz svoje zatežene kože, prav vedno se moraš oglasiti ob tovrstnih temah in vedno znova dokažeš svojo veličino. Podn.
[/quote]
A kadar pa tolčete čez naše doktorje, kako da so nesposobni, pa obljubljate, kako bi (bodo) američani za velik denar vse bolezni pozdravili, in (za američane) zbirate denar, je pa vaša veličina?

A kadar pa tolčete čez naše doktorje, kako da so nesposobni, pa obljubljate, kako bi (bodo) američani za velik denar vse bolezni pozdravili, in (za američane) zbirate denar, je pa vaša veličina?
[/quote]

Več kot 10 let se je neuspešno zdravil v Sloveniji in je tako z vso legitimno, moralno ali kakršnokoli že pravico iskal drugo možnost, pravzaprav priložnost.

Tak, da te tvoje poceni provokacijske fore so čisto mimo, zakaj se pa ti hraniš s tovrstnimi stvarmi je pa že druga pesem, mar ne …

New Report

Close