Goran Knežević borec R.i.p.
Kaksni ljudje zlobe ste nekateri niti pri najhujsem-smrti se ne ustavite.
Za grozljivo usodo fanta sem prvic slisala pred kratkim preko radia1. Srcno sem mu zelela, da bi mu uspelo, s takim zarom se je boril. Zalostna sem zelo in boli, da mu ni uspelo, ceprav sem ga poznala samo preko medijev. Naj pociva v miru. Mnogo prekmalo nas je zapustil dober clovek. :(( Sozalje svojcem.
Točno tako.
Neše (zastonj) dohtarje je imel za nesposobne, je raje dal sto jurjev Američanom, ki zdravijo najbolj modernimi in priznanimi terapijami, in umrl v par dneh (tednih?) zdravljenja.
[/quote]
Ej pesda, ti pa res ne moreš iz svoje zatežene kože, prav vedno se moraš oglasiti ob tovrstnih temah in vedno znova dokažeš svojo veličino. Podn.
Ej pesda, ti pa res ne moreš iz svoje zatežene kože, prav vedno se moraš oglasiti ob tovrstnih temah in vedno znova dokažeš svojo veličino. Podn.
[/quote]
A kadar pa tolčete čez naše doktorje, kako da so nesposobni, pa obljubljate, kako bi (bodo) američani za velik denar vse bolezni pozdravili, in (za američane) zbirate denar, je pa vaša veličina?
A kadar pa tolčete čez naše doktorje, kako da so nesposobni, pa obljubljate, kako bi (bodo) američani za velik denar vse bolezni pozdravili, in (za američane) zbirate denar, je pa vaša veličina?
[/quote]
Več kot 10 let se je neuspešno zdravil v Sloveniji in je tako z vso legitimno, moralno ali kakršnokoli že pravico iskal drugo možnost, pravzaprav priložnost.
Tak, da te tvoje poceni provokacijske fore so čisto mimo, zakaj se pa ti hraniš s tovrstnimi stvarmi je pa že druga pesem, mar ne …