Gorenje servis – čakalna doba 2O DELOVNIH DNIH
Ja si vzamejo čas. Včasih se je gorenje kupovalo, ker si vedel da če bo šlo kaj narobe, bo servis hitro zrihtal. Zdaj pa jim to ne laufa.
Je kolegici crknil pralni stroj med božičem in novim letom, do tega vikenda še ni bilo nobenega blizu. Je vmes že kupila nov stroj, ker 4 članska familija ne more bit brez stroja cel mesec. Je rekla da bo starega vrnila in zahtevala vračilo denarja.
veš kdaj je šlo gorenje v maloro. ko so začeli izdelovat na kitajskem in drugje in ko so nagnali svojo varsnosvno službo in jo pretopili in sprejeli novo zunanjo. takrat je šlo vse v kurac. zato pa jaz govorim tukaj. da ko jebe nemško sranje, ko jebe slovensko – kitajsko, tajvansko, bogve od kje. JAZ KUPIM SAMO ŠE ITALJANSKO, KAR JE NAREJENO V ITALIJI.
zdaj takole, 05.06.2024 ob 15:10
HB za ta forum. Ravno sem v nabavi celotne bele ter audio-video tehnike za novo stanovanje in če je tako, se bom Gorenju izognila.
Hvala vsem v tej temi!
Kaj pa priporočate, katero znamko po približno enakih cenah?
Ne zanašaj se na servise.
Kupi tako, da računaš 10 let uporabe, a če ti crkne po 5ih, da ti ni škoda menjati. Serviserjev bo še manj!
Ali pa pri nas. Po 8ih letih je bilo s pralnim strojem nekaj narobe. Pri nakupu je bil zelo drag. A z družino nismo čakali brez stroja 2 tedna. Sno kupili še enega. Ker je prejšnji potreboval samo manjše popravilo, imamo sedaj oba. Pogosto dam prat kar v oba. In tudi sušilca sno kupili še enega. Meni je najpomembnejši pralbi stroj in štedilnik. Imamo indukcijo. Enkrat je nehala delati zaradi streloloma.
Smo v vmesnem času kuhali na prenosni indukciji in zunaj v letni kuhinji.
Čakaš na serviserja, da pride pogledat kaj je sploh narobe, nato naroči rezervni del in ponovno čakaš da ta del od nekod dobijo (ne vedo ali iz Kitajske ali iz EU). Tako mine 15 dni pa še vedno rezervni del ni prispel. In to vse pri Slovenskem Gorenju. Zanimivo pa je to, da nepooblaščen serviser zagotavlja, da vsak del dobi v roku treh dni. Saj bi mu dal da popravi, samo je aparat v garanciji.
Pokvarjen hladilnik že 14 + dni, 1x pride serviser, ki zravn gleda navodila, ker očitno ne ve o aparatu kaj dosti. Zamenja nek del z navodilom, da naj spremljava temperaturo. Itak temperatura v hladilniku ne pade. Ponovno se naroči servis, mine teden dni, med tem času serviser vmes pokliče, da pride (si prilagodiš službo) in te tisti dan,ko bi že bil pri tebi,pokliče in sporoči, da so naročili napačen del in da danes ne pride. Klicni center nima nobenih podatkov, nadrejeni se ne oglaša na telefon, poslane maile ignorira. Neprofesionalnost na višku.
NIKOLI VEČ GORENJE.