Gorenje_kuhinja_ne dostavijo
Ali mogoče kdo kaj ve kaj se dogaja v Gorenju? Februarja smo naročili kuhinjo Gorenje, dobavljena naj bi bila 35. teden, zdaj nas že dva tedna iz dneva v dan odlagajo, se nam ne javijo… ne dobimo nobene informacije. Tržniki krivdo prelagajo na montažerje, montažerji na…
Bojim se, da kuhinje ne bomo dobili.
Ali mogoče kdo kaj ve?
Čisto sem v depri.
Ne kupujte Gorenjevih kuhinj! Jaz sem jo naročila pred dobrimi 5 meseci in je še danes nedokončana, čakati bom morala vsaj še en mesec. Zaradi katastrofalne montaže sem kuhinjo reklamirala v začetku julija in od takrat naprej poslušam le izgovore, nihče ni odgovoren, ne obveščajo, vedno jih moram jaz spraševati, kaj se dogaja, so ignorantski in popolnoma neprofesionalni. Katastrofa, škoda vsakega evra!
Mi imamo ikeino kuhinjo, bele fronte visoki sijaj in je sedmo leto še kot nova. Glede na nizko ceno sem v bistvu že ob nakupu vzela v zakup, da bo treba kaj menjati, pa ob vsakodnevni uporabi, zbijanju, otrocih itd. še ni bilo treba, poleg tega pa se na frontah ne pozna nobena umazanija.
S pohištvenimi podjetji v Sloveniji imam izredno slabe izkušnje. Podaljševanje dobave, nategovanje, laganje, potem je pa še vedno kaj manjkalo … tega se ne grem več.
In na žalost se zganejo šele, ko totalno znoriš in jim vsak dan toliko časa najedaš in groziš, da se kaj zgodi, prej ni nič.
Gorenje kuhinje kot samostojna firma ne obstaja, zato ne govori bedarij. Bili so samostojni ohoho let nazaj, zdaj so v sklopu celotnega Gorenja.
[/quote]
Govorim o podjetju v sestavi Gorenja, bivši Marles, ki gre v stečaj zaradi nerentabilnosti.
Kaj in kako točno po novem je pa ne vem… Vem le kar so mi povedali ljudje, ki z njimi delajo, sam sem le njihova zadovoljna stranka.