GORENJKE nord ali ne
nekam suša je. mislim z oglašanjem….
a ste se danes doble? pri nas smo zboleli, najpraj jaz (že v ponedeljek, pa sem mislila, da smo se izognili); danes je šla tamala prvič v vrtec na uvajanje, za dve urci in pol, pa je menda čisto v redu prenesla. Ampak popoldne pa se je zbudila z vročinco in tekočim noskom, verjetno je dobila od mene. verjetno bo jutri kar doma, pa bomo probali v petek še enkrat. Pa še sine je prišel s smučanja domov z vročino. No, vsaj nasmučal se je danes, če druzga ne.
ej skrbna, nekaj trenerk spodnji del sem našla, pa ene dve pižamci. se slišva?
Oj!
Kakor vem, sta se dobili vsaj ta-maxi in AnaAna. Upam, da se nista tolk zaklepetali, da bo spet začel snežit – jaz moram zjutrej v Ljubljano, pa mi ni nič do zgodnje-jutranje rekreacije z lopato. V bistvu čakam sporočilo, če sta se kej zmenili za drug teden zvečer, da ugotovim, če mi dan pa ura pašeta.
Ma pri nas z boleznijo tečemo že drugi krog, ne, pravzaprav že tretjega. Ta velika 2 sta se pozdravila in se veselo pustita razvajati babici in dedu v čofolandiji, mali pa je zakuhal že s petka na soboto, v soboto v ZD sva dobila zdravila za vneta ušesa, pa zraven popokala še eno konkretno virozo, ki mu je včeraj vročino po enem že čist “zdravem” dnevu dvignila spet čez 39°C. Ma, pol pa sama veš kolk je zoprno.
Pozdravite se!
LPM
Ja, ja – tale gripa je precej ljudi (in na žalost še več otrok) položila v posteljo.
Tisti, ki so pa še zdravi, so se hitro odpravili na počitnice, da ne pokasirajo česa, kar bi jim to preprečilo.
Mislim, da bo tale teden bolj “tih”.
Boste videla kakšna gužva bo naslednji tede. Konec počitnic, viroze vsaj deloma pozdravljene….
Dobro se pozdravite, menda so tile virusi zelo zahrbtni. Ga je treba kar skuhati in uničiti z zdravili. Nič ga ni za srat po svetu!
Držte se!
Nataša
Midve z AnaAna sva solirali, je blo prov luštno
AnaAna – si se sploh uspela še kej naučit? Ko sem šla mimo pošte, me je notri poklicala prijateljica, ki sedaj gostuje pri vas, tako da sva še tam čvekali, potem sem šla v fasngo in sfolgala glih še južno skuhat :)))
Ob vsem klepetu se nisva nič točnega zmenili za naslednji teden. AnaAna ima ta petek izpit, potem bo (verjetno) stopila v akcijo in zorganizirala vse skupaj. Kaj praviš, AnaAna?
Kar se mene tiče, može tudi v petek, bo “tazapisan” enkrat ostal doma
Mejte se,T
Ojla.
Šestica me je klicala, da jo je položilo. Držim pesti, da boš kmalu dobra! Drugače bi bil čvek v trojčku!
Ja, s ta-maxi sva si imele tolk za povedat, da NITI SLUČAJNO nisva imeli časa da bi z besedico omenili še kakšen čvek … še ko je vstala s kavča in šla do vrat (cca 5 m) sva za to porabili 20 minut, potlej pa še 15 minut na pragu, da ne govorim, da sva debatirali še ko je šla po štengah dol in se nisva več videli … po moje bo jutri snežilo da bo hudo!!!
Ej, ta-maxi, jes te mam še tolk za prašat, pa tolk ti morm še povedat!!!
NatašaH, tudi jaz bi te rada spoznala, glede na to, da še zmerej v adresarju čuvam tvoj mejl. Ja TK – boš pršla AL KK?
Pomoje je zatišje zaradi počitnic. Počakte, ko bojo vsi prišli nazaj, se pa ustavt navjo mogl, bojo mel tolk za povedat.
BejbiB, sej bo minil. Poj pa žurkaaaaaa!!!!
Jes si pa tko fejst želim, da bi šli teli zadnji moji frej dnevi bl pooooočasssssssssssss!!!!!!!
Učim se že cel dan po malem, ma sej bo nekej. Počas bo treba spet za knigo!
Kar se tiče SOLO ČVEKA – organiziram za druh teden – zadnji teden, ko sem še doma. Povejte kdaj bi lahko, sm že včeri sprašvala. Jest ne morem v sredo in soboto, ker sta to ‘moževa nogometno rekreativna dneva’ – zadeva je resna kukr služba!!!
Torej punce KDAJ???
Pa pa!
Tud jest še kr delam…..:-(((((((((
drugi a…. 9.04
Počas bo…. ampak fejst počas.
Dobr da je jutr še grdo vreme, mi ne bo treba smučat, pa bom lahko tipkala.
Danes sem pa malo v Ljubljano šla dr. pogledat. Je rekel, da sem še kr ok.
Moji dami sta pa danes nimfo spravili na hrbet našemu 60 kg pasjemu šefu. Ptič ponosno sedi na pasjemu hrbtu in hodi z njim po hiši, še po stopnicah se ga drži. Človek ne bi verjel če en bi videl- no to mi naredita, kome ni popoldan doma. Še dobr da ni papige požrl.
Grem dalje… danes moram končati s to p…., al pa vsaj do jutra, da grem mirne vesti spat.
Imejte se.
BejbiB in sončnica – držta se! Sej bo hmal boljš, ko bosta vidve frej, bomo pa ostali na tlaki :(((
Skr bna in šestica – pocajtajta se (vsaj) do naslednjega tedna, ko mamo spet žur
H-mix, kdaj pa vama paše? Verjetno v petek, da v soboto ni službe? Tebi, Mateja, naslednji teden še paše, a ne? Potem pa soliraš?
Nataša, kar pridi, bomo kakšno pametno rekli :))
July je verjetno za, a ne? Bo povedala, ko pride z uživancije (če je ne bo zamedlo).
Uf, AnaAna, sem že firbčna Zdej pa vidva z ŽP prletta v našo vas – mamo igralnico za zmetat, pa skret za okol obrnt in spucat tud ;-))
Lohk pa tud na mail, ker bova v živo spet kaj pozable
Jest sem povedala – može v petek, bo pa enkrat fuzbal v drugem planu. Kar se mene tiče, lahko tudi v četrtek, moja služba naslednji dan se (lahko) začne kasneje.
Mejte se,T
Jaz sem pa končala s prvo stopnjo…..
Skrbna tole vaše zdravljenje se pa res vleče.
Tolažiš se lahko s tem, da bi jaz dala kar nekaj,da bi lahko imela ene deset ur uč zaprt, pa kkšne kamelce gor,če se še smejo, al je spet drugače?
Jutri ups danes bi bilo pa fino deco na smučišče zapeljat. Saj ju bom mogla še kakšen dan iz šole vzeti, ker sploh nismo prišli do kakšnega smučanja.
Glede na to da je lunca grem hitro spat, mogoče ostane jasno do jutra.
Upanje umre zadnje.
Ma jst Natašo že skoz provociram, pa se je nč ne prime. Kar se mene tiče, mam cajt še 2 tedna (do vključno 11.3.), pol pa res soliram :(((
Nataša – z mojo Loko je blo pa itak že od začetka bl tko, da se me kk pa tk nista kej preveč prijela. Nisem natur Ločanka, smo s starši pribremzal z NordGorenjske, tko da sem imela doma konkretno nord špraho, ajde v šoli so kk pa tk letel okrog, ampak se prou dost niso popal name. Pol smo šli pa itak na faks pa u službo u Ljubljano, kjer so me do onemoglosti zezal, da kr naprej “pojem” (poj pa to, poj pa un … – čist jeseniška finta), pa ker je blo menda za računalniške tečaje mal moteče, sem še to nehala. V trenutni službi smo pa itak nametani s čist vseh strani Slovenije in se sploh razumel ne bi, če se ne bi pomujal in govoril čimbolj “centralen” jezik. Tko! OK, tk!
Sončnica pa bejbiB – ne pozabta, da obstaja gumb SAVE oziroma SHRANI. Bi blo škoda, da gre kej u maloro.
ta-maxi – a veš, da sem šla včerej prou še enkrat u klet gledat, če sem res pržgala pralni stroj. Ko sem pršla gor, nisem bla več čist sigurna :)))
AnaAna & maxi – kar dobr vama je šlo včerej. Glih prou sta čvekale, da mi zjutrej ni blo treba kidat – mal soli, pa smo čist lepo zvozil naš peklenski klanček.
šestic in skrbna – bi vama poslala mal zdravja, pa se bojim, da bi od našega zdravja še bl zboleli. Mislim pa vseen na vaju, bi blo škoda, da sfalita čvek.
ej, kje so pa ostale? žareeeeeeek? A te je luna pregnala?
lpm
MatejaH, ti si pa dons zgodnja – kako kaj difenbahija? Kdaj štartaš od doma, ko greš na tlako? Šefe verjetno navdušen, da te spet vidi;-)))
Tole s perilom je prav hecno, se je moj prav smejal A pol ti tud letaš gor pa dol?
Sončnica – pa si le dočakala sončka, uživajte dons!
BejbiB – srečno vožnjo
Žarek – dons je pa vreme po tvojem okusu! Da bi le še malo držalo -dej zrihtej kej, ti k maš veze ;-))
Koš zdravja ostalim, pa vlik sončka :))))
Mejte se, T
ta-maxi – ja, sem bla zgodnja, ker sem jutri spet jaz doma in sem si morala za danes “privoščiti” malo daljši delavnik. Zbudil me je že zverinko, ki je bil ob 5.10 lačen (tokrat sem ga bila vesela, ker njegova lakota pomeni končno približevanje zdravju :))). Pol je blo pa brez veze it za 15 nazaj spat, tko da sem si privoščila en jutranji tuš, mal pred 6h sem pa že začela rezat meglo, ki se je raztezala od Ljubljane k nam. Sem bila tolk zgodnja, da sem mal več kot pol ure poklonila državi :((( Ampak to je izjema. Drugač sem kasnejša, ker imam jaz čez jutranji razvoz mladičkov.
sončnica – sem ti mal fouš, ampak čist mal. Upam, da si kakšno furo odpelala še zame :))
lpm
JAAAAAAAAA!
Meni petek odgovarja, če me še hočte zraven :))))
Kar se lokacije tiče, boste povedale ve, sam če bo bl zakomplicirana, bom povprašala za dodatna navodila. Kar se mene tiče, mi tista pizza ni nič škodovala :), sam dečko je bil bl zmeden kt ne.
Za ne-nord-Gorenjke – tokrat peljem jaz. Zdej pa povejte kera upa z mano :))
Skrbna – danes sem bila u Loki (Predilnica) in lahko ti povem, da imajo frotiraste 2-delne pižamice (sem gledala za 2 leti, ok?) za cca. 2500 sit. V mesecu februarju pa imajo še 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta na “gospodinjske dneve” in ne boš verjela, pižame se na spisku “gospodinjskega tekstila” (ne vem sicer po kakšnem sistemu, ampak tudi na pižame in spalne srajce je popust :))). Tolk, k sem bla že glih tam, sem en uč vrgla še zate (k ti svoje bl težko – a je že kej boljš?)
LPM