Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gorenjske čveke-ste za čvek?

Gorenjske čveke-ste za čvek?

Ojla!
Kakšne dva tedna sem že out iz teh debat tle, ker smo bili bolni, zdej sem si pa rekla, da ni hudič, da bi lahko mal sprostila svoje glasilke na kakšnem čveku. Glede na to da ste me določile za organizatorja naslednjega Gorenjskega čveka, vas sedaj vprašam, če ste za?
Če ste, pol prosim za imena in datume kdaj kateri ustrza, da spravimo en umesen datum in kraj!
Upam da niste že vse na dopustih!?!

Khm – dones zvečer pri nas doma – že vse zrihtano, samo varstvo si zrihtej, pol pa lohk tud z biciklom prletiš :))

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

Aja?
Nisem brala starih stvari, ker jih je preprosto preveč! Torej čvek je že v teku- takorekoč!! Problem je v tem, da dones ne morem, sem mislila konc tedna, pa ne že kar tega!
V glavnem da ne polemiziram, dons ne morem- pa kdaj drugič! Hvala, lepo se mejte!

Oj

Oglašam se v imenu July, kajti njej je treščilo (da ne bo pomote -ne v njo, v internet), se pa priporoča za “štrudelj”. Dela do desete ure, potem pa …

Lep pozdravček

New Report

Close