Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Gorgonzolina omaka

Gorgonzolina omaka

Pozdravljeni!

Sama najraje jem jedi z gorogonzolino omako. V restavracijah je vedno boljša kot doma, čeprav poizkušam na vse možne načine, gorgonzola, sladka smetana, muškatov orešček, pa sol, kaj vi date noter?
Hvala

Pozdravljena,
jaz dodam na koncu še malo parmezana,ker naredi še okusnejšo omako in izpustim muškatov orešček,ker mi ni všeč.
Lep pozdrav

maslo,gorgonzola,parmezan,sladka smetana…….in KOPER začimba,ki se uporablja tudi za vlaganje kislih kumaric……poizkusi,boš videla kako božanski je okus……pa ne pretiravaj….če je pregosto,daj malo mleka…..

Zdravo !

Okus zavisi tudi od vrste sira.Meni je najboljša cambonzola ali pa vindija.

Po mojem je skrivnost v kuharski smetani. Če greš kaj v Italijo, kupi smetano: Panna da cucina.
Gorgonzol je več vrst. Kupi tisto sladko. Dodaj jo le na koncu v toplo smetano in mešaj.

New Report

Close