Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gorilec ne dela

Gorilec ne dela

Potrebujem pomoč!
Stiska mraz in v tem času se men zgodi da mi gorilec crkne..no gorilec dela sej se pržge pa dela sam dela sam par sekund. Po parih sekundah ga zopet lahko pržgem. V cisterni imam olje sem preverila.
Hm kdo ve…preden zmrznem.

hvala za pomoč
Janja

….smeti v filtru.Pri nas se je to že večkrat zgodilo.Očisti oziroma zamenjaj filter.

Moj prijatelj se ukvarja s tem področjem, lahko ga pokličete na 040 646 865.

Lahko, da se vam gorilec pokvarja, ker niste opravili redno čiščenje rezervoarja[/url] za gorivo.

Lp

___________________________ Podpiraš čebelarstvo in te zanima, kaj počnemo čebelarji? Poglej -> [b][url=http://beetime.eu]beeTIME[/url][/b] :)

Joj, to se nam je dogajalo cca 4 leta, dokler nismo obupali nad mrazom, letanjem v kurilnico in ročnim priklaplanjem. Vrgli smo peč na olje na gnoj in nabavili peč na drva.

Niti obrtniki niso prišli do konca, zakaj se je to dogajalo; če se to večno dogaja, pa je tehnika gorilca v redu, obstaja možnost, da je kurilnica premajhna (kot volumen) – gorilcu zmanjkuje kisika.

Ni vsak obrtnik dober za servisiranje gorilca. Le redki knaufarji in vodovodarji se spoznajo na to tehniko.

To je verjetno to – zapacan gorilec. Nam se je tudi zgodilo, so nam ga razdrli in očistili, bo pa potrebno čiščenje cistern, ker se pač naberejo nečistoče.

Možno, da skozi šobo ne pride olje. Ali je zapacano sito v cisterni ali filter ali mrežica v črpalki ali pa sama šoba…..

Ni vsak obrtnik dober za servisiranje gorilca. Le redki knaufarji in vodovodarji se spoznajo na to tehniko.[/quote]za gorilnike so usposobljeni serviserji ogrevalne tehnike. Pa še to, ne vsi za vse. Serviserji imajo pogodbe z različnimi, precej verjetno večimi, podjetji.
Torej.
Če imaš gorilnik BUDERUS; pokličeš BUDERUS serviserja iz vašega okraja, oziroma tistega, ki je zagnal vašo peč.

Jaz sem popravljal vse vrste gorilnikov. Vsi delajo po istem sistemu.

Robi pozdravljen,

a bi bil tolk prijazen in na e-mail; jkramar8@gmail.com napisal svojo tel. številko..?
Imam kar nekaj oz.veliko vprašanj okoli gorilcev……..prosim…….

lepo pozdravljen,
lp Joze

Robi pozdravljen,

a bi bil tolk prijazen in na e-mail; jkramar8@gmail.com napisal svojo tel. številko..?
Imam kar nekaj oz.veliko vprašanj okoli gorilcev……..prosim…….

lepo pozdravljen,
lp Joze

New Report

Close