Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gornji Karin blizu Zadra

Gornji Karin blizu Zadra

Lepo pozdravljeni

Ima mogoče kdo informacijo o dopustu blizu Zadra, Gornji Karin ( plaža, senca,..)
Hvala lepa

Nisem tam dopustovala, vendar sem bila dostikrat tam in če bi morala izbirati, je to zadnji kraj, kamor bi šla na dopust, vasi zapuščene, zanemarjene, plaža ne zgleda ne vem kako.

Tista mlakuža sploh morje ni.

Če se pelješ po stari cesti iz Obrovca proti Zadru, greš skozi. Hiše so nekatere še vedno izpraznjene, obstreljene, porušene. Do prave Dalmacije je še daleč, saj je to sredi hribov. Zalivček bolj spominja na ribnik. Nimaš sploh občutka, da si na morju. Bolje je iti tistih 40 km do pravega morja.

Pozdravljeni

ne vem čemu toliko negativnih stvari glede oddiha tu?

jaz osebno že 5 leto letujem tam in mi je ful všeč.poceni nudi pa vse kar rabiš morje,plaža,kafiči,rastavracije,pekarna…

Mogoče ene moti ker je pač ceneje kod drugje…

Imam info iz prve roke in sploh ni slabo, eni so pač ful prezahtevni ! prilagam sliko plaže
da vidite da ni tok slabo!

Plaža je tole
[youtube]jVEiZxX0X3Y[/youtube]

pa še tole
[youtube]jshKTrHn5ds[/youtube]

Zaliv Karin, oziroma v celoti ‘Virsko more’ je plitvo, nepretočno, na južnem koncu ponujajo celo ‘zdravilne blatne kopeli’, karkoli že to je. Ker morski tok nosi od Zadra gor vse, kar si že moreš mislit, se v tem pličaku tudi marsikaj naplavi. Med domovinskim ratom je bil ta konec zelo na udaru – razdejanje so malo popravili, je pa še ostalo tistih nedokončanih skeletov od trinastropnih haciend – mogoče se investitorji, ki so bili predčasno premagani, neradi vračajo na kraj, če si sploh upajo … itak.

Meni je že vožnja mimo Karina depresivna, kaj šele, da bi tam bila. Spomnim se luškanega privat kampa na jugu Uvale Karin, kjer je lastnik z neuko roko napisal na vhodno tablo: Srbi nepoželjni.

Pejte rajš kam drugam, ta zaliv ima negativno energijo.

No, saj ni tako grozno, kot pravijo. Sem kar nekaj let bila dol, res ni nek prestiž, vendar za umirjen dopust kar ok! Predvsem, ker moraš vedet, da tudi do Zadra ni daleč. Predvsem pa se najde tudi kakšna prijetna plažica, kjer imaš mir. No, ve pa le nadaljujte s tole kampanijo, da ni ok, bo postalo še malo ceneje…..;)))))

Res ni tak grozno tud jaz sem bil tam in to prvič pred leta 2000 takrat re bilo še vidnih posledic od vojne,
vendar sem bil tu tudi lani in sprememba je več kod očitna,Mesto se je izgradilo oziroma se še vedno gradi.Veliko ljudi se začelo ukvarjat z turizmom,začela so se vlaganja v plažo v okolico

Se strinjam da še ni to to ampak jz sem bil zelo pozitivno preseneč, in vedno je kaj na novo.

Voda je res sveža zarad pritokov in pomorskih virov pitne sladke vode.Kraj je umirjen in ga avanturistom res ne priporočam. Kdor pa zadovoljen z mirnim oddihom z družino pa mislim da bo zadovoljen.
Na plaži je tudi dovolj naravne sence.

Vsak pa ima svoje mišlenje kar je tudi prav.Enim všeč gužva in navite cene da se polj pogovarjajo,drugi pa se zadovoljimo tudi s čim manjšim kar pa tudi ne pomeni da je toliko slabše.

Se pa strinjam z tudi bila nadaljute propagando,mogoč pa bo res še kaj ceneje!!!

Niti pod razno. Se vsako leto peljem parkrat mimo. To za mene ni morje. Je kar nekaj. Pe še depresivno deluje. Pojdi raje mimo in naprej.

New Report

Close