Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu gorska koča

gorska koča

Gorska koča, skupna ležišča in hladna marčevska noč. Nekaj jih še divje žura, nekaj jih že spi.
Ležala je v njegovem objemu, njena roka je počivala na njegovem trebuščku in sta se tiho pogovarjala. Kako ji je dišal, kako je bila srečna, da je tam v tistem njegovem velikem objemu. Malo se je sklonil in jo skoraj mimogrede poljubil na konico nosu, njena roka se je zganila in ga na rahlo božala. Utihnila sta in uživala v družbi drug drugega. Nasmehnila se je, ko je videla, da se njegove hlače polnijo. Prijel jo je za roko in jo narahlo stisnil, druga njegova roka pa jo je še bolj potegnila v objem. Roko je spustila na njegovega korenjaka in ga nežno božala s prstki. Še vedno je rasel in rasel, on pa je čisto na tiho zastokal………«kaj mi delaš?« Svojo je dala čez njegovo in se začela narahlo drgniti ob njega z roko pa je zlezla v njegove hlače in končno v živo zatipala njegovega vročega korenjaka. Mmmmmmmmm, je zapredla, ko ga je začela podrkavati…….obrni se na bok proti meni, mu je zašepetala na uho. Obrnil se je in ona je imela več maneverskega prostora za igranje s k*****. Z levo roko, mu ga je drkala, desni kazalec in sredinec, si je ponesla v usta, ju krepko oslinila in mu vrh glavice začela drgniti z mokrima prstoma. Z boki je neučakano suval proti njej. Njena roka je še vedno hitela po razbeljenem tiču, ko ga je prvič poljubila. Njegov jezik si je posesala globoko vase in ga v divjem tempu ritmično sesala. Stokal je. Prenehala je im mu zašepetala, naj malo počaka. Čisto tiho se je ob njemu počasi pomikala dol, toliko časa, da si ga je lahko vzela v usta. Divje ga je začela fafati, slišala pa je samo še njegovo šepetanje……..«jaz bom, oh, jaz bom………..«, njegovo roko na njeni glavi, ki jo je pritiskala še bližje na njega, ko se je spraznil v njena usta.

tole pa postaja vroče…..zakaj pa se tako skrivaš?

lp

leta letijo - iščem stevardeso

se strinjam tudi jaz…vroče postaja…

bom mal krilo dvignila :-))))))))))))

…..za koga? Bi ti sedajle pasal kdo pod krilcem? ;)))

Veeeeeeeeeeeeeeeetrc!

Tudi če mi rečeš burja, samo da bi..

:-))))))))))))))))))))))))))***

Poljubčka najslajša!

New Report

Close