Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Gospod Bog, tukaj Ana

Gospod Bog, tukaj Ana

Jo poznate? Kak vtis? Ali pa kot predlog za spetmeber?

Že zelo dolgo časa nazaj sem je brala, spomnim se samo to, da mi je bla všeč, taka prisrčna je. Mislim, da se je bom še enkrat lotila.

Avtor?

Nekdo po imenu Fynn.

Ja, sem jo brala. Ce povem po resnici, me je malo glava zraven bolela in ne delam se norca. A punca mi je zelo vsec. Zlasti njena preprosta otroska vera ter “razum” oz. srce za Boga. Ker ga je imela na pravem mestu in bila odprta, ji je bilo dano marsikaj dognati in razumeti. Meni ni… Dobra knjiga!!!

Simona, kako to misliš, da tebi ni dano dognati in razumeti?

S tem mislim, da ne morem razumet vsega kot Ana. Kot tista “igra” z zrcali, ali njeno poznavanje Boga v raznih dogodkih, stvareh, ljudeh.

Razumem, ja. Skoraj odveč je reči, da otroška duša je še dojemljiva za tako razumevanje in potem vedno manj. Morda dokler se ne vrnemo na nek način nazaj.

Meni so otroci (kot Ana) zelo vsec, ker so res preprosti in odprti za vse dobro, za vse kar je Bozje. Verjamem, da bomo tako polni srece in veselja znova v nebesih. Da bi le znali bit veckrat kot otroci, kot Ana.

Jaz sem knjigo prebrala 2x (jo imam doma) in mi je bila obakrat neverjetna. Res, da je na nekaterih mestih kar težka za razumet, a le možgančke je treba malo bolj ovit!
Priporočam jo vsem! Tudi ateistom, ker ima nekaj fantastičnih misli in sporočil.

Lep pozdrav

New Report

Close