GOSPOD RAZOČARAN!
me spravljaš na zelo ozko mejo razumevanja…kot dedca..heheheh
vseeno, če ne bom razumljiv…vprašaj moje frende…naj ti razjasnijo….če ti bodo znali..glede na tvoj pomenljiv post..heheheh
sory…nisi edina, ki…..tvoj navedek…V vednost ti pa povem samo to, da te imam od včeraj naprej full rada:)))))))))))))))))
čeprav srčno upam, da samo provociraš…ker pupe tega ne raziumete, kot mi dečki…..ma saj nisi ti kriva……
in upam, da tudi tega ne boš narobe razumela….
…ne vem, kako naj začnem…..vem, da si mogoče vzbudila v meni določeno mero vnemirjenja, da zadnje čase premišljujem o tebi, da mi ne daš mirno spatib in da zbujen sanjam…….toda vem, da net mogoče naredi neznanca zanivega, prijetnega,..mogoče celo zaljubljenega toda tu je past……hhihihiih…saj ne rečem, da se motiš, če bi me spoznala…hehehehehehh…….toda Ljubezen lahko tudi boli…..boli zelo močno…verjemi mi…..zato mala moja..še nekaj bom napisal…ne glede na to, da bo to bralo več oči…hihihih
napisal ti bom PRAVLJICO O MINLJIVOSTI…
…ko bi se sprehajalapo svetu kot razpršeno seme,midva bi venomer govorila o naju..čeprav bi se zavedala, da da vsak začetek pomeni Začetek konca….ufffff……..nočem zapirati upanja..nočem bit odsev svojega nicka…..
zato mala moja zvezdika……
TeBI BREZIMENA!
kazu da uvek kad padaju kise duhovi posecuju osobe koje vole.zato kad mene vise ne bude bilo tamo gde si ti vecno ce padati kise.
ps.sory..ker naš jezik ne pozna izrazit tega, kar sem napisal…
lepe sanje v današnji nočki
čeprav mislim, da je vse samo NET!!!!!!!!…ti je pač uspelo. da si me izzvala…grrrrrrrrrrrrrrrrrrr