Gospod Savršeni
pač eno izmed teh je moral izbrat. izbira ni glih nevem kaj. Polovica od teh punc je vase zagledanih, sploh silvija in barbara, ki mislijo da so ultra lepotice, resnica je pa daleč od tega. To je bolj kot ne šov za popularnost. tudi če je nušo zbral, še ne pomeni da je zaljubljen v njo. je pa veliko teh kandidatk že v novih vezah, dobile so sojih 5 min slave in si lažje našle tipa po oddaji. Meni je zelo všeč lanski par, ki je celo ostal skupaj 🙂
Meni so pa večinoma brez make-up-a lepše. Ene so prav grozne s tistimi over našminkanimi žnabli, da o fake trepalnicah ne govorim. Recimo Barbara z umetnimi trepalnicami – čista groza.
[/quote]
To mislim tudi jaz. Silvia lepse izgleda ko ni namazana, kot pa ko se namaze. Saj ne ves a gledas transvestita ali je res ona.
Ne vem, gledam oddajo iz firbca, ta slovenka Nuša je zoprna in hinavska ter pocukrana.
Je pa od vseh punc najbolj naravna.
Jaz bi se v tako oddajo prijavila zaradi denarja, samopromocije tudi če ne dobim tega sanjskega moškega, pa še zmenki so zakon-na katamaranu, na svetliniku, v fancy restavracijah, kamor te povprečni moški ne more peljati, sicer to plača produkcija, sam vseeno. Mi je bil ameriški The Bachelor bolj všeč.
Jaz pa ne morem več prebavljati Silvije. Nekaj tako preprostega, vase zagledanega, primitivnega…. saj ne dela drugega kot se bebasto smeji, sebe kuje v višave, druge ponižuje, se iz njih norčuje…. Gospod savršeni, če bi to res bil, bi njo izločil med prvimi.
No, to kar je naredil na koncu pa itak samo dokazuje, da je daleč daleč od savršenega, žal.