gospodinjski aparati
Nameravam kupiti strojček, ki bi imel funkcije za gnetenje testa, rezanje zelenjave (npr.: zeljnate glave,…). Na našem tržišču pa je toliko aparatov, da se niti ne znajdem. Pa še malo pikico dobimo v kratkem in bi mi zelo prav prišlo, če bi si lahko kakšen sokec stisnila na aparat. Mi lahko katera svetuje kakšnega naj vzamem, pa da vseeno ne bo cenovno predrag. Kakšne izkušne imate ve oz. kaj ve uporabljate?
Hvala
multipraktik?
Ja, nekaj podobnega.
Jaz imam Bosch MUM 46 ProfiMix in sem zelo zadovoljna z njim. Osnovna verzija ima bolj malo priključkov (metlice za stepanje in gnetenje ter pretočni sekljalnik za ribanje – različni nastavki), ampak jih lahko dokupuješ (multipraktik, blender, mesoreznica, nastavki za mesoreznico (za mletje orehov, delanje klobas, sokovnik, aparat za sladoled, …), žitni mlin, …). Osnovna verzija stane okoli 20000 SIT, priključki pa so od 3000 SIT do 15000 SIT (mesoreznica, žitni mlin).
Jaz imam Ronic – prodajajo ga preko prezentacij (npr. videla sem v City parku). Ga imam že več let in sem kar nekaj časa premišljevala pred nakupom, ker ni ravno poceni. Povem pa, da se izplača, plačala pa sem ga na obroke pa je šlo. Všeč mi je zato, ker je zelo majhen, tako da ga imam na pultu (ne v omari) in ga torej ves čas uporabljam in ker lahko z eno posodo naredim praktično vse.
Super je za vsako miksanje zelenjave, sadja, orehov, za pripravo testa, mletje mesa, za rezanje…Skoraj vse narediš v osnovni posodi, dodatek je samo sokovnik, ki je tudi super, vendar ker ga imam pospravljenega v omari, ga tudi malo uporabljam. Veliko sem ga uporabila poleti in sem iz zmrznjenega sadja naredila sladoled za otroke (dodaš samo malo mleka ali smetane).
Še takrat ko ga dam vmes oprati, se večrat spomnim, da bi ga rabila, pa je ravno v pomivalcu.
Sama sem delala predstavitve za ronic. Tako da se strinjam z Janico!
Tudi jaz se strinjam z Janico. Ni poceni, je pa nadvse uporaben!
Forum je zaprt za komentiranje.