Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gospodov dan….

gospodov dan….

pa nedelja a ne..pa cerkvica že kliče k jutranji maši……ajde ustat! Muca pelje svoj podmladek in sevede sebe k maši..je sklenila,da se bomo vsi poboljšali…ne sme bit nedelje brez maše tko….pol pa dobro kosilce in popoldan kakšen fleten obisk al krajši izlet…..jep tko bo!!!Stvari,ki smo jih zanemarjali ampak nč več…čas je da začnemo znova..eko……Lepo nedeljo vsem vam……
moja malenkost…

aja dezek pada zuni..jupieeeeeeeeeee kolk je to fiiiinoo.))))sam mraza pa ne maram:(((

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Čaki a k maši je treba it..
hmm..nekam odločno tole danes tvoje pisanje :))
Ja hehe…se strinjam ne bom več zanemarjala :))))))))))))))))))))))))

aja ej glejte tale misel medoverja je pa kul a?

“Velikokrat srecamo usodo prav na poti, ki smo si jo izbrali, da bi se ji izognili. La FONTAINE

Tole je okej..kar smo zanemarjali je res danes skrajni cas, da damo u pogon, jutri se spet zacne…no s solo je pri nas marsikaj povezano. Ampak nedeljske dopoldneve mi prezivljamo drugace…nasa ogromna postelja je raj..in tam je tako lepo..tam se vse dela..in nedelja je tapravi cas za te nase seanse;))…ko uzivamo v krogu druzine in tam ustimamo vse…od jeze, smeha, joka..klepeta, zadolzitev…ma vse;))!!! In potem res dobro kosilce…pa aha..muca..bemti, da se ne bova kje srecali, tudi mi hitimo v druzbo prijateljev…pase..tko spontano lepo uzivati ob nedeljskih popoldnevih.

In danasnji dan je taprav..za stiskanje, neznosti, romantiko..bodimo romanticni…dajmo no..k tko paseeeee;)).

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jaz bi šel pa raje k Maši!
;-)))

pujs!

Komplimentov ni konca danes!
Prasec bi morala napisat!To mi še poviša ceno in čin!
Polkovnik Sp-Pujs
;-))))

hehe lupčka norc:)))))))))))

Ja hvala!Ne mi preveč laskat,ker imam občutek,da me s temi pokloni osvajaš….in zadnje dneve sem nevaren za neumnosti(vsaj tako pravi moja žena)….;-)))

Na vsak način hočeš:)))))))))

Yesssssssssssssssssssssssss!!!!!
;-))))

joj , pa nobenega tuki , da me vleče ven iz te godlje:)))))))))))))))))))9

Na, dej roko, pa hiter, dej no, ne morem
čakat, vlečem pa tako, da bom zdej zdej
spustila glasove od sebe, dej no, prim se že !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

LUPČKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MOJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LABODKA
MILA
ZLATA
MOJE SONCE , VESELJE

vedno si tuki ko te rabim….resno jaz tole

rada te imam !

Saj ne morem drugače, nekje očitno čutim,
kdaj si v godlji.
Sicer pa, danes nisem najbolj ….. hm, hm,
v svojem pravem “izdanju”… me tarejo skrbi….
in niti za pisanje mi ni. Pa tooooooliko imam za
pisat !!! Pa bom, veš da bom, le vsesti se moram
in začeti, potem pa gre.
Imam pa precej dela po vrtu, sem ga zdajle kar
malo zanemarila, se mi ni več nič ljubilo. Zdaj pa
spet v neke stalne naloge in opravila in mora greti, kajne !

Aja, dobro jutro, gmajna in kletka !!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Lazes;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hmmm zunaj lije kot iz škafa..evo smo nazaj pa že po fruštku….
zej samo kosilce gor vržem,pa bo!

Ja odločna kaj pa čem,je treba začet znova…:))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

ja veš..te pokličem in povem..nimaš pojma kako je mene strah tele jeseni..posledic …pa sej veš..

hja oki no…pa gremo od začetka…hvala bogu ej:))))))))))

ja , kesa se naj duša grešna .–

Bravo Muca, takšna si mi všeč – polna
energije, entuzijazma in volje, da se
stvari, ki ti niso všeč, spremenijo !!!
Samo še ježek manjka, da bi te bremzal,
tak imam feeling, je na dopustu !!!

In naj ti bo v spodbudo tale misel, sneta
z medoverja:

“V TEM TRENUTKU JE ZA NAS NAJPOMEMNEJŠE,DA BO PRIHODNOST TAKŠNA,KOT SI JO PREDSTAVLJAMO,PRETEKLOST PA STEM NIMA VEZE. VAŽNO JE KAKŠNA BO PRIHODNOST IN KAKŠNA JE SEDANJOST IN PRIHODNOST JE ODVISNA OD SEDANJOSTI.”

Tako. Zdejle je pa pri nas začelo močno deževati, grmeti in bliskati in moram počasi misliti na izklop PC-ja, da mi ga ne razsuje, zato se bom poslovila, dokler ne pridejo sončni časi.

Lepo nedeljo vsem, čisto vsem, nekomu pa še specialno lepo !!!!

Kaj misliš,da Maša ni vredna poželenja?
Saj se ne morem kar naprej samo s tabo ukvarjat,ko ljubezni ne vračaš!
😉

Za kaj naj se kesam?Skisal se bom od te vlage …ne skesal!
Mogoče pa seksal?Kaka kombinacija!!!!
Cmoka Zajči na kožušček!
🙂

hehe..ma ti od tebe nič ni:)))

Kar tih bod!Dvakrat sem te že klical,ko sem bil tam pri tebi…pa si poniknila!
🙁

New Report

Close