Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gostilna avsenik – izkušnje

gostilna avsenik – izkušnje

izkušeni jedci, povejte, kako se vam zdi pri avseniku. ali so dovolj velike porcije, se dovolj najeste?
bi še kaj dodali na prijaznost kelnarjev ali karkoli drugega?

hvala!

Je super.
Ni mam kaj slabega za rečt.

Porcije so pa čisto normalne, tako da se naješ do sitega.

Natakarijo so tudi ok.

Mi smi imeli tam neko VIP prireditev za poslovne partnerje in bili več kot zadovoljni.

Naročili smo njihovo klasično ponev (nekako tako se reče jedi).

Mi smo bili enkrat tam na kosilu,ker smo bili na dopustu na gorenjskem in bilo nam je zelo všeč.Dobra hrana,prijazna postrežba

Porcije normalne, hrana pa nič kaj ekstra. Dobra, ampak ni da dol padeš.
Se mi zdi pri Osvaldu (kakšen kilometer stran) veliko bolj okusna.

Moje mnenje je žal malo kritično.
Zakaj?
Ostali so na nivoju gostiln iz preteklosti…
mega šnicl z mega zosom z mega prikuhami!!!
RADA BI NEKAJ DOBREGA POJEDLA ne pa se nažrla.

Žal mi je

potem pa ne požri vsega

Odgovor na objavo uporabnika
šnicl, 08.11.2024 ob 13:57

potem pa ne požri vsega

Tako je !

Vzemi s sabo kosti za fifija, boš imela kosilo še cel teden…Psa itak nimaš…

Bili letos poleti, med tednom. Bolj ali ne prazno. Vizualno hecni kelnarji. Hrana zelo draga, pastirčkova ponev? neokusna(meso gumjasto, sladka čebula, solata v  vroči ponvi vsa skuhana, krompir je plaval v vsem tem in tudi slab), otroški rezanci v smetanovi omaki nejedljivi, mastni, brezokusni, ne gredo po grlu. Solata s piščancem navadna solata s piščancem. Edino kranjska klobasa s praženim krompirjem je bila vredu, pa tudi ne za prehvalit. Bili smo sami v veliki sobi na levo. Plačali smo za dva odrasla, tri otroke, z osnovno pijačo in deci vina, plus tri kepice sladoleda in vroče maline- čez 100 eur. Noben kulinaričen presežek ni bil to, razen Avsenikove glasbe ob kosilu. Probali smo, ne gremo več.

Odgovor na objavo uporabnika
jerca988, 08.11.2024 ob 15:25

Bili letos poleti, med tednom. Bolj ali ne prazno. Vizualno hecni kelnarji. Hrana zelo draga, pastirčkova ponev? neokusna(meso gumjasto, sladka čebula, solata v  vroči ponvi vsa skuhana, krompir je plaval v vsem tem in tudi slab), otroški rezanci v smetanovi omaki nejedljivi, mastni, brezokusni, ne gredo po grlu. Solata s piščancem navadna solata s piščancem. Edino kranjska klobasa s praženim krompirjem je bila vredu, pa tudi ne za prehvalit. Bili smo sami v veliki sobi na levo. Plačali smo za dva odrasla, tri otroke, z osnovno pijačo in deci vina, plus tri kepice sladoleda in vroče maline- čez 100 eur. Noben kulinaričen presežek ni bil to, razen Avsenikove glasbe ob kosilu. Probali smo, ne gremo več.

A ne kuha tam zdaj ata od tiste Nine, ki je medijsko znana po grdi ločitvi od unega športnika?   Če nisem celo zasledila nekje da je glavni v kuhinji?

New Report

Close