Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gostilna Bajc-Sinja Gorica

Gostilna Bajc-Sinja Gorica

Mene pa zanima če je bil kdo na večerji,kosilu ali na poročnem slavju v tej gostilni….nameravamo jo obiskati v večjem številu,pa bi se rada prepričala, če je gostilna uredu.Hvala za odgovor.
Lep dan vsem.

Mi smo bili že dvakrat tam na kosilu in moram povedati, da imajo zelo okusno, dosti velike porcije in ne predrago.
Skratka mi smo bili zadovoljnji.

Lep pozdrav, Mojca

Tudi mi smo jo obiskali.
Kosilo je bilo zelo okusno in ne predrago.

Uživajte.

Saška

Mi smo imeli tam poroko. Bilo nas je 60, pa je bilo kar malo tesno. Drugeče pa smo bili zadovoljni.

Mi smo tudi že bili večkrat pri njih in smo vedno zadovoljni. Hrana, cena postrežba, vse je v redu.

Lp
BR

Mi smo imeli pri njih poroko in smo bili tudi zadovoljni. Hrana je bila okusna in cene so bile zmerne.

Nina

MI se na poti z morja skoraj vsakič ustavimo pri njih. Hrana zelo okusna, cene zmerne.
Edino kar me moti je to, da te v kavbojkah in mikici ne postrežejo z enako pozornostjo kot v obleki. M pa navadno pridemo utrujeni od poti v kratkih hlačah ali kavbojkah – res pa tudi velika razlika od natakarja do natakarja.

LP in veselo slavje.

Kdaj pa ste imeli poroko in koliko vas je bilo,pa cena menija? ….če nisem preveč firbčna.
Mogoče veste,če lahko prineseš svoje vino (mamo tako dober teranček….)?
Hvala za odgovor.
Lep dan.

New Report

Close