gostilna blizu Otocca
anna8,
Kontaltirala sem Dvorec Impoljca. So zelo prijazni, dali pa so mi naslednje informacije:
Restavracija Dvorec Impoljca ima na vojo tri prostore ,(20oseb, 25 oseb in 50 oseb) in so fizicno loceni. Glede porocnih menujev se lahko dogovorimo in upostevamo vase zelje in predloge, ob prihodu v naso restavracijo vas pozdravi in nagovori mladoporocenca GROF IMPELJHOF. Kako pa zgledajo nasi prostori in kulinaricni izdelki pa si lahko ogledate na nasi spletni strani ( http://www.dvorec.com).
mufi,
me veseli da sem lahko pomagala. Za Impoljco se mi2 ne bova odlocila, ker je malce predalec – bi se mogli voziti kakih 40 minut.
Sla bova pogledat se po drugih gostiscih, ki so jih tukaj na tem forumu priporocile punce (krENA in RoseGirl) . Pa se v Zdinjo vas greva, tam je baje tudi ena gostilna ok.
Mene pri Vili Otocec ne bi motilo, da bi bili le pregrajeni. Jaz tam nimam nekega obcutka “domacosti” al kako bi se izrazila. Mogoce zato, ker se mi zdi vse tako novo. Ne vem.
Najina poroka se verjetno ne bo zavlekla dolgo v noc ali celo v jutro, ker ima veliko svatov majhne otroke. Tako da res ne vem kako bo vse skupaj izpadlo. 🙂
mufi,
mi2 sva bila danes tudi na Kuzarjevem kalu v tistem kmeckem turizmu (KrENA predlagala). Lokacija je krasna, cene so ugodne, soba je kmecka (kot se pac za kmecki turizem spodobi). Sva se pogovarjala z lastnico, zelo prijazna gospa, taka dobra dusica. Prostor je tam mal vecji, tako da ne bi bili sami.
Gostilna “Na vasi” v Dolenjih Kamencah je tudi ok. Imajo eno sobo v kateri bi bili lahko sami. Meni je bila zelo vsec. Prijetna soba, svetla. Lepo. Tako da ti tud to priporocam za ogled.
Sla sva tudi v Zdinjo vas v gosticse Pugelj. Tam nama je bilo pa najbolj vsec in tam bova tudi rezervirala. Imajo eno sobico za okrog 30 ljudi. Sobe se ne da zapreti z vrati, temvec gleda v druge prostore gostilne. Men se zdi to zelo vredu, ker tako ne bi bili cist izolirani, ampak vseeno zase. Zelo lepo opremljeno, svetel prostor, lahko se gre ven, ker ima gostisce veliko dvorisce. Tudi cene so se mi zdele kar ugodne, seveda pa je odvisno kaksen meni zelis imeti.
Zal v nikjer nisva hrane poizkusala. Vendar dvomim da bi kje zanic izpadlo.
Tako da bom naslednji teden rezervirala Pugelj. 🙂 Sem ful vesela.
LP
V soboto sva obiskala gostilne in se odlocila za gostilno Preseren, ki jo je predlagala RoseGirl. Lep locen prostor, zelo prijazno osebje, hrana, ki so jo nosili zakljuceni druzbi, ki je imela takrat slavje, pa zelo lepo pripravljena. V gostilni je disalo (ne smrdelo kot v nekaterih!). Cene menijev od 3.000 naprej, cene pijac tudi kar v redu. Zunaj so tudi igrala za otroke, popolno torej.
Lep dan,
mufi
Za male poroke je idealna gostilna Vovko na Ratežu. Jaz sem imel na poroki 15 povabljenih. Imeli smo se super, hrana več kot odlična. Ambient je pa domač in zelo prijeten in prav tako z okusom. Oglej si http://www.gostilna-vovko.si
Dosti sem slišala tudi o gostišču Loka, nekaj o porokah in poročnem slavju imajo obljavljenega tudi na spletni strani: Poroka v gostišču Loka