Gostilna, glasba v Velenju, CE,..
Pozdravljeni
Poročno slavje:
Rabil bi kak dober nasvet v katero gostilno/gostišče/kmečki turizem se splača iti na ombočju Velenja +- 20 km (se pravi tja do Celja, Dobrna, Šoštanj,…) in pa katero skupino se splača vzeti.
Predvsem bi bil vesel kakega www naslova ali telefonske oz. kakroli drugega oprijemljivega za možen kontakt…, ter predvsem kakšna je cena (na osebo, oz. ansambla)….in v kolikor ste bili v tej gostilni zadovoljni s postrežbo, prostorom, a se je dalo dobro zmeniti z njimi,…..
Hvala za odgovore!
LP
vincent
Hojla!
Midva sva se poročila v Hotelu Paka. Lani poleti. Res super.
Igral nam je Goter žur bend. Bili so enkratni. Naredili so fantastičen žur, ki ga nihče ne more pozabit. Igrali so tudi dvema mojima prijateljicama.
Pri njih je fajn, ker so fleksibilni. Glede na ceno, mislim. Lahko igra duo, trio, ali pa ves ansambel. V kvaliteti ni bistvene razlike. Cena se nama ni zdela previsoka.Toplo ti jih priporočam. Delajo tudi igre, ves čas zabavajo, so zelo naštudirani… 041670885
Aja, še tel. št od vodje: Robert Goter
Tudi Goter žur bend ne računa veliko manj!!!! Se pa splača, če želiš imeti res dobro muziko (čeprav še vseeno najdeš super bend za cenejšo varianto). Kaj pa ansambel Goličnik?
Glede gostilne pa poskusi v gostišču Pirnat, Acman, pri Vidi v Zavodnjah, Jezero,… Vem pa za super gostišče Aerodrom v Šmartnem pri Slovenj Gradcu. To je nekje v dometu 20 km iz Velenja. Postrežba maksimalna, zmenit se da vse, … Če rabiš telefonsko, ni problem.
Nely
Jaz pa bi ti priporočala družinski trio Pogladič iz Ivence pri Vojniku. Igrajo vse po želji. Naredijo pa tudi dobro zabavo. In če so svatje res ta pravi, se zgodi tudi to, da se v kakšni igrici moški slečejo do spodnjic (kot se je zgodilo na naši poroki). Bila sem že na nekaj porokah, toda nikjer se ni mogla zabava primerjati z našo s Pogladiči. Res so super. Koliko računajo trenutno mi ni znano, vem le, da takrat ko smo jih mi najeli sploh niso bili dragi.
Pa srečno. Aja, zabavo smo pa imeli v Zrečah v gostišču Ulipi – zelo zadovoljni.