Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gostilna Gurman

gostilna Gurman

Zanima me, kako se vam zdi gostilna Gurman v Trnovem? Je hrana dobra?

ne

Smo bili zelo razočarani, ker smo tja odšli na kosilo po priporočilu prijateljev, ki so gostilno pohvalili. Dobili smo vešalico kot žaganje, očitno ponovno pečeno, krompir z okusom po prežganem olju in postano solato. Vse je bilo tudi 100 krat presoljeno, da ne omenim tudi tega, da mi je obleka še dva dni smrdela po prežganem olju. Skratka ne priporočam.

Tudi nam je bilo “kr neki”. Drugače pa od teh srbskih ponudnikov najbolj hvalijo Portal.

Jelen

hecno, mi smo bili pa zelooo zadovoljni… boljsih cevapcicev skoraj ne…
je pa to isti lastnik kot od gostilne portal, samo da je portal bol na maso, tale gurman pa naj bi bil bol tko za gust…

Mi prisegamo na gostilno Čad, kar se prebranca tiče je tam najboljši. Portal je za moje pojme najslabša gostilna v kateri sem jedla.

Gurman-razočaranje, Portal če večje razočaranje, torej njihove srbske specialitete pod vsako kritiko, zanič in tudi glede čistoče nisem imel najboljšega občutka. Imam občutek, da kar nekaj vržejo na mizo in jim je za gosta vseeno. Mene ne vidijo več.

Za novo leto bomo šli ta, za en drek

VSAK IMA SVOJ OKUS!!!
HRANA U GURMANU JE ENKRATNA!!!
ZDAJ IMAJO SE VRT-VRT JE PA OHHHHHHHH, NI BOLJSEGA!!!!

LP

Nama je enkratna hrana in postrežba. Vrt super. Natakar,natakarici vsi zelo prijazni. Zagotovo še prideva🍀😘❤️🍀

New Report

Close