Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek GOSTILNA IŠČE ŠEFA

GOSTILNA IŠČE ŠEFA

Saj vem, da nihče ne gleda ….hehe, vemo pa vsi vse.

Danes je Tinca na stolu za odlet. Koga bo predlagala?
Če je pametna, bo brezzobega Branka (Brankota), ki je nerazumljiv in čuden. Proti drugim nima pogojev.

Vsakega mi bo žal – ker prva, ki bi morala odletet je cmerava Petra. To babše je pa tako jokavo in nesposobno….

Ej pa Jani!! Ta tip je pat hinavc, tak …..cigan, narcis pokvarjen…Saj če bi zmagal, mu prav privoščim . ker bo v pol leta ‘za.je-bal+’ celo gostilno.

Jaz gledam dokaj redno in edini ki so za to kuhinjo primerni so Rok, Julijana, Jani pa mogoče tisti Luka vsi ostali so za ven. Mislim pa da bo na koncu zmagal Rok.

Upam da bo šel čudni Branko ven. Pa kaj za boga ima ta tip v ustih, da tako govori tle bi mogli podnapise dati za tega tipa. Ne vem a zato tako govori ker ima slabe zobe? ali pa ima govorno napako že od otroštva…prav grozno se mi zdi.

hah kva to gledate …. 🙂 jaooo

Podobno govori župan Boris Popovič – tudi njega ne razumem pol k… nič.

Branko je rekel, da je imel granulom in da nima 15.000 eur, da si zdaj uredi vse zobe, zato tudi tako nerazumljivo govori, ker ga je sram in skoraj ne odpira ust pri govoru.

Je imel granulom na vseh zobeh naenkrat ali kaj??? Pa tudi granulom ne nastane cez noc! Med tem casom bi si pa lahko ze 15x poiskal “javnega” zobarja, ki bi mu za silo postimal to katastrofo v njegovi goflji. Sigurno bi bilo lepse za videt kot je sedaj, tako da…. Polna goflja izgovorov in nic drugega. Ce bi imel interes bi imel normalno zobovje. Ne blescecega filmskega ampak nekaj solidnega. Tako pa ima kar pac ima.

Ne srejem….samo povem, kaj je rekel:)

New Report

Close