Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gostilna Jurman ali Babnik?

Gostilna Jurman ali Babnik?

Mi lahko priporočite kakšno od njiju (bolj me zanima kvaliteta hrane – torej, da nima vse enakega okusa…). Ali pa kaj v bližini… Hvala 🙂

Jurman je dober samo zaradi igrišča, torej otroc se lahko nekam dajo. Drugače je njihova hrana meni sintetična, povsod precej enak okus. Hvala bogu imamo sedaj tako velike otroke, da mi ni več treba tja hodit…

Jurman vse cvre v istem olju – naročiš kao ribjo ploščo pa ima vse okus po kalamarih. Olje staro, prežgano, nekaj dni nazaj so tu pisali o težavah z želodcem.. kvaliteta hrane res nizka, pravi fast food.
Onega drugega pa ne poznam.

Jurman je, kolikor vem po pripovedovanju, taka instant oštarija, kamor tud slučajno ne bi šla, rajši na kebab na štacjon.
K Babniku smo mnogo let nazaj kar zahajali, takrat se mi je zdelo kar prijetno in tudi hrana ok. Kako je zdaj, pa nimam pojma.

Hmmm, hvala 🙂 Kaj pa gostilna Jerinček na Jurčkovi? Želela bi nekaj bolj na obrobju, pa da se da v miru usesti in ob druženju kaj dobrega pojesti 🙂

pice pri jurmanu se po mojem še vedno splača, kot otrok tam imeli prve in najboljše pice iz krušne peči v našem okolišu. danes so mi pa vse pice iste in tam so še vedno pač dobre velike in cenovno ugodne. za drugo ne vem, enkrat tam jedla postrv in je bila čisto ok. ambient je lep, osebje prijazen, so pa vedno polni 😮

za babnik pa sploh ne vem, če je še odprt. kaj pa kovač sostro?

Ti dve, ki jih omenjas- BRUH. Nedavno tega, sem cisto slucajno naletela na nekaj odlicnega. Picerija Costello, v stari Ljubljani- Gornji trg. Imajo svojo FB stran. Nimajo samo pizz. Najboljsi!!!! kalamari v Ljubljani. PRIPOROCAM

Milena

Neuporabno, se ne da tja z avtom. Gostilne morajo imeti parkplac, ne pa da so v enih rovtah, kjer daleč ni nikjer za parkirat.

LOL- a je problem, ker se ne mores direkt not do mize pripeljat !?!?

Berem in se čudim. Pa vi znate razlikovati različne tipe in različne cenovne nivoje hrane, gostiln?
Pride trenutek, ko si zaželim hrano v sedmih kompletnih hodih za 70€ po osebi, pa da me kot kralja strežejo najmanj 3 ure. Takrat izberem gostilno z vrhunsko ponudbo, na lepem in mirnem kraju, pa da v njej ni motenj iz strani nevzgojene mularije, ki so jih tja prignali nesposobni starši na dnevno dozo prežganih maščob. Pri tej ponudbi sem izredno izbirčen in kritičen.
Pride trenutek, ko si zaželim čisto navaden kebab. Torej grem do bližnjega albanca. Stopim pred kiosk, ki že na 100 metrov smrdi po postanem mesu. Stojim v skupini kričečih sončkov, ki si dajejo korajžo z na črno kupljenim pivom. Si je tisti Ljatifi preden mi je zavil kebab sploh umil rokem ko je prišel iz WCja? Ne vem in me ne briga. Sem se pač prilagodil kraju in ponudbi primerno.
Pride pa tudi trenutek, ko iz nekega razloga zaželim veliko porcijo za relativno nizko ceno. V gostilni, ki je natrpana z ljudmi. S ponudbo, ki seže dlje od dunajca in pizze. Takrat pa stopim do Jurmana. Dobim natančno tisto, kar za ta denar in v tem okolju pričakujem.

Če pa berem vaša komentarje, imate največjo težavo da ne znate definirati pričakovanj v različnih okoljih in za različno ceno. Da se želite v enostavni gostilni za 10€ počutiti kot kralj na Betajnovi. In ker se ne, vam ni žal zaničevati truda tam zaposlenih.

Kralj na Betajnovi,
tole je pa daleč najboljša ocena zadnjih časov in se seveda absolutno strinjam z vsem. Prav z jezika si mi vzel.
Enako je z gostilnami, počitnicami itd.

No men tud zapaše včasih kakšno razvajanje, kot navajaš. Al pa kebab ali mcdonalds. občasno. Ampak nikol pa oštarije ranga instant krmilnice kot je Jurman. Na pico grem v kakšno preizkušeno picerijo, kjer delajo pice kot je treba, z mocarelo, ne z nekim ful mastnim žnj sirom. Na dunajca al pa pohanega piščanca pa v kakšno fajn domačo oštarijo.

Jaz grem sem pa tja k Jurmanu na morskega psa v smetanovi omaki. Zato ne vem o kakšnem mastnem žnj siru, pici in dunajcu govorite.

Imaš prav .)

Jurman-Industrija,nobenega okusa dragoooo.Daleč od tistega kar je bil nekoč.
Veliko boljše restavracije okoli Ljubljane in cenejše,da o kvaliteti ne govorim.

Zahajam v druge gostilne, kjer za enak znesek dobim precej bolj okusne jedi.
Jurman sem obiskala, ker sem bila tja povabljena in me je razočaral.
Fast food, brez okusa. V gostilni pričakujem, da skuhajo boljše ali vsaj enako dobro, kot doma.
Če tega ni, se pač ne vidimo več.

tema stara šest let, pa ajde, da še jst neki povem…, v Jurmana grem rad, ker tam, ko si naročim kalamare, ki pa seveda niso dobri, kot takrat, ko je jurman bila še majhna gostilna, nostalgično gledam na tenis igrišče čez cesto, na keterih sem preživel še pa še cajta, dokler me koleno ni izdalo, tist Babnik mi pa nikoli ni bil domač, glih pred dvemi dnevi sem šel mimo, pa mi ne zgleda, da je še kaj življenja v tej gostilni.

Si iz Fužin?

Si iz Fužin?
[/quote]

včasih sem bil, v začetku 90 let, ko je živel še legenda jugo filma rade Šerbedžija v sosednem bloku…..

New Report

Close