Gostilna Kovač-Tomačevo
v tej oštariji je bil ivan zidar skor doma, več časa je tu preživel kot v pisarni svoje cajte. Drugače pa gostilna, ki ima renome med boljšimi, zdaj ali je vredna imena in denarja, morate preceniti sami, men je škoda dat toliko denarja za nekaj kar lahk skuham doma! men ta oštarija nima presežka, sam mene je težko zadovoljit, zato se raje hranim doma, mene vleče oštarija ki ponuja nekaj drugače, nekaj več, take so pa redke pri nas oziroma jih še ni! največkrat se gredo ene slovfude, pa nimajo pojma kaj to sploh je, sam da znajo pol to dobro kasirat.
Hahaha, Micko na Litijski primerjaš s Kovačem! Hahaha! V Micki visijo komunalci iz bližnjega cestnega podjetja in hodijo tja na ogromne pohane šnicle.
Kovač je odlična gostilna z zelo dobro hrano, res pa je draga. Ambient je udoben in prijeten, natakarji uslužni in prijazni (ravno prav, ne vsiljivi). Je pa res drago. Mi si Kovača privoščimo občasno – raje 3x na leto tja kot večkrat kam drugam.
Hahaha, Micko na Litijski primerjaš s Kovačem! Hahaha! V Micki visijo komunalci iz bližnjega cestnega podjetja in hodijo tja na ogromne pohane šnicle.
Kovač je odlična gostilna z zelo dobro hrano, res pa je draga. Ambient je udoben in prijeten, natakarji uslužni in prijazni (ravno prav, ne vsiljivi). Je pa res drago. Mi si Kovača privoščimo občasno – raje 3x na leto tja kot večkrat kam drugam.[/quote]
Monamonasta – Micka in ostale primerjalne gostilne so navedene kot sedminske gostilne, kar Kovač za nekatere tudi je, ker je v bližini Žal.. Pa kot je že ena gor napisala, glede na bolj “močan” vozni park, ki ga je videla pred gostilno, se tam tudi posloveži dobivajo na delovnih kosilih.
Zaradi mene se lahko ajnpindlate kolikor hočete, zame so pa edine dobre in prave slovenske gostilne sledeče: Domačija Novak Sadinja Vas, Krištof Predoslje, Rajh Bakovci, … Saluti da tutti!