Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gostilna Kovač-Tomačevo

Gostilna Kovač-Tomačevo

Kakšna je ta gostilna? Je drago?

Gostilna za sedmine in poslovneze. Hrana in porcije povprecne, poudarek na ribjih jedeh. Cenik pa ljubljanski.

Primerjano z boljsimi gostilnami, kot so Pr Kopač, Pri Micki na Litijski, Janežič Pšata,…..

Pred leti smo večkrat šli tja. V začetku je bilo res dobo,cene sicer malo višje. Zadnjič smo bili pred dobrimi 5 leti-meni se ne zdi več taka,kot je bila. Hrana bolj povprečna….

Ne vem, ampak pred gostilno je vedno hud vozni park na parkirišču. Sklepam, da ni slaba.

Hrana kar dobra, relativno draga. Postrežba je na nivoju.

Gostilna na nivoju, zato so tudi cene primerne ljubljanske!

No ja, Micka in Pšata niti slučajno ne sodita v rang boljših gostiln. Povprečni oštariji s povprečno hrano in mogoče nadpovprečnimi porcijami (kar seveda ni znak kvalitete). Je Kovač vseeno malce višji nivo.

Ce bi imel goste iz Nemcije in bi bili v Ljubljani, bi jih vsekakor povabil h Kovac. Torej priporocam.

Sicer pa gostisce Avsenik Begunje.

v tej oštariji je bil ivan zidar skor doma, več časa je tu preživel kot v pisarni svoje cajte. Drugače pa gostilna, ki ima renome med boljšimi, zdaj ali je vredna imena in denarja, morate preceniti sami, men je škoda dat toliko denarja za nekaj kar lahk skuham doma! men ta oštarija nima presežka, sam mene je težko zadovoljit, zato se raje hranim doma, mene vleče oštarija ki ponuja nekaj drugače, nekaj več, take so pa redke pri nas oziroma jih še ni! največkrat se gredo ene slovfude, pa nimajo pojma kaj to sploh je, sam da znajo pol to dobro kasirat.

In kakšno zvezo ima z vprašanjem to, da je Zidar visel v tej oštariji?
Pa da ti rajši ješ doma?

In kakšno zvezo ima z vprašanjem to, da je Zidar visel v tej oštariji?
Pa da ti rajši ješ doma?[/quote]

Joj marička, ljudje si sploh ne bodo upali več pisati na MON…

A ti povem trap babji, kdo vse je hodil v to oštarijo? Ti povem? In ja, gostilna je dobra, ima solidno hrano in solidno postrežbo. Ti pa še naprej krompir pa šnicle doma natepavaj, saj tudi ti nisi nek presežek, ne pameti in očitno tudi ne okusa in denarja!

Hahaha, Micko na Litijski primerjaš s Kovačem! Hahaha! V Micki visijo komunalci iz bližnjega cestnega podjetja in hodijo tja na ogromne pohane šnicle.

Kovač je odlična gostilna z zelo dobro hrano, res pa je draga. Ambient je udoben in prijeten, natakarji uslužni in prijazni (ravno prav, ne vsiljivi). Je pa res drago. Mi si Kovača privoščimo občasno – raje 3x na leto tja kot večkrat kam drugam.

Hahaha, Micko na Litijski primerjaš s Kovačem! Hahaha! V Micki visijo komunalci iz bližnjega cestnega podjetja in hodijo tja na ogromne pohane šnicle.

Kovač je odlična gostilna z zelo dobro hrano, res pa je draga. Ambient je udoben in prijeten, natakarji uslužni in prijazni (ravno prav, ne vsiljivi). Je pa res drago. Mi si Kovača privoščimo občasno – raje 3x na leto tja kot večkrat kam drugam.[/quote]

Monamonasta – Micka in ostale primerjalne gostilne so navedene kot sedminske gostilne, kar Kovač za nekatere tudi je, ker je v bližini Žal.. Pa kot je že ena gor napisala, glede na bolj “močan” vozni park, ki ga je videla pred gostilno, se tam tudi posloveži dobivajo na delovnih kosilih.

Zaradi mene se lahko ajnpindlate kolikor hočete, zame so pa edine dobre in prave slovenske gostilne sledeče: Domačija Novak Sadinja Vas, Krištof Predoslje, Rajh Bakovci, … Saluti da tutti!

New Report

Close