Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gostilna maček gameljne

gostilna maček gameljne

Kakšne izkušnje imate s to gostilno?

Za kmecki zmenek bi se slo.

obilne porcije, zelo ugodne cene, super postrežba, velik parking, priporočam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mene takoj odvrne, če so ogromne porcije. Ne morem si pomagat, kar malo apetit izgubim. Nisem za tiste minimalistične, ampak normalne.
V gostilno, kjer so ogromne porcije ne grem.
Lani sem bila v gostilni Pirc (znana po pohanem piščancu) tem nekje blizu Domžal. En manjši kraj je, se ne spomnim. Priporočam, najdete na Googlu.

Napiši še kaj o kvaliteti hrane. Velike porcije in velik parking lahko pomenita množično prehranjevalnico, čemur se raje izognem.

Napiši še kaj o kvaliteti hrane. Velike porcije in velik parking lahko pomenita množično prehranjevalnico, čemur se raje izognem.
[/quote]

Velike porcije večino ljudi odvrnejo.
Mi smo pred par tedni slučajno zalutali v eno tako gostilno na Brezju. Na placu sta dve, šli smo v prvo (mislim, da je druga picerjia). Porcije ogrooomne, hrana pa tudi komaj povprečna. Včasih se človek zafrkne, če ne pozna.

Živjo, zelo priporočam omenjeno gostilno! Imajo raznoliko ponudbo, prijazno osebje, in prijeten domač ambient! Zelo dober ocvrt piščanec in pražen krompir 🙂 ob vikendih pa tudi zelo dobra kosila! PRIPOROČAM!

New Report

Close