Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gostilna narobe v Trzinu – kvaliteta?

Gostilna narobe v Trzinu – kvaliteta?

Dobim goste iz tujine pa bi jih peljala dobro jest. vem da je bila to včasih priznana gostilna. Ne vem pa če je še tako. A ima kdo kaj svežih izkušenj z njimi?

Moje mnenje – če niso ravno svetovljanski gurmani bo hrana v katerikoli malo boljši gostilni v Sloveniji za njih presežek. Iz izkušenj povem. Hrano, kakršno jemo pri nas, drugje lahko iščeš, vsaj kar se tiče “vsakodnevnega” prehranjevanja. Drugo so neke high-end eksotike, ki jih dobiš že povsod po svetu.
Pelji jih v eno pošteno, slovensko, domačo gostilno. V naši firmi to vžge vsakič, ne morejo se načudit, da se pri nas dejansko še kuha iz osnovnih sestavin.

S hrano ne… So pa vsi skregani med sabo, katastrofa, kar derejo se dug čez drugega, GROZA.

Ja, saj najpomebnejše je to, da si to povedala če že o oštarihi ne morš nič slabga!
Drgač zdej k te noge bolijo koka k šibaš v stara leta pride prav tale Mon za pizdarije širit naokrog kajne, ni treba več v cerkev ob nedeljah šnofat pa gobezdat kajnede!

Za tvoje obiske- žlahto Čehov bo ziher v redu ti povem. Še kelnarce nimajp prtlikave tko da bo tud za prave dedce poskrbljen!

Kot je eden zgoraj omenil – hrana v SLO je več kot dobra.

Mi smo gostili daljno žlahto iz ZDA in sem morala vsaki drugi dan joto ali pa bobiče kuhat. Goveja juha in govedina v solati. Navdušeni.

Navdušila jih je tudi čisto navadna krompirjeva juha.
Kruh jim je bil všeč ker so ga doma kupovali v neki IT pekarni, ker drugače je pri njih navaden kruh ( štruca ) sladek.

Raje gostilna Trzinka, kot Narobe…..

Pri Narobetu sem bila nekoč stalna gostja. Imeli so zelo dobro hrano in odlične sladice.
Hvala za idejo, bom naslednjič zavila zopet malo k njim.

Kdor pravi, da se v povprečni slovenski gostilni dobro je, resnično še ni pomolil nosu čez planke:-( Še tiste, ki veljajo za nekaj, so po večini samo povprečne, ostalo je pa ogromno enega pofla. Smo včasih res veliko jedli zunaj, predvsem po boljših restavracijah, že kar nekaj časa pa ugotavljamo, da doma kuhamo neskočno boljše. Za tretjerazredne sestavine, slabo izvedbo in bedno postrežbo – hvala lepa. Imam pa tudi bližnjo sorodnico, ki je kuharica in je videla kar nekaj gostilniških kuhinj in je za živo glavo ne spraviš jest ven.

Pred pol leta je bilo cisto solidno….

New Report

Close