Gostilna narobe v Trzinu – kvaliteta?
Moje mnenje – če niso ravno svetovljanski gurmani bo hrana v katerikoli malo boljši gostilni v Sloveniji za njih presežek. Iz izkušenj povem. Hrano, kakršno jemo pri nas, drugje lahko iščeš, vsaj kar se tiče “vsakodnevnega” prehranjevanja. Drugo so neke high-end eksotike, ki jih dobiš že povsod po svetu.
Pelji jih v eno pošteno, slovensko, domačo gostilno. V naši firmi to vžge vsakič, ne morejo se načudit, da se pri nas dejansko še kuha iz osnovnih sestavin.
Kot je eden zgoraj omenil – hrana v SLO je več kot dobra.
Mi smo gostili daljno žlahto iz ZDA in sem morala vsaki drugi dan joto ali pa bobiče kuhat. Goveja juha in govedina v solati. Navdušeni.
Navdušila jih je tudi čisto navadna krompirjeva juha.
Kruh jim je bil všeč ker so ga doma kupovali v neki IT pekarni, ker drugače je pri njih navaden kruh ( štruca ) sladek.
Kdor pravi, da se v povprečni slovenski gostilni dobro je, resnično še ni pomolil nosu čez planke:-( Še tiste, ki veljajo za nekaj, so po večini samo povprečne, ostalo je pa ogromno enega pofla. Smo včasih res veliko jedli zunaj, predvsem po boljših restavracijah, že kar nekaj časa pa ugotavljamo, da doma kuhamo neskočno boljše. Za tretjerazredne sestavine, slabo izvedbo in bedno postrežbo – hvala lepa. Imam pa tudi bližnjo sorodnico, ki je kuharica in je videla kar nekaj gostilniških kuhinj in je za živo glavo ne spraviš jest ven.