Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gostilna Pri Avseniku in Lectar

Gostilna Pri Avseniku in Lectar

Je že kdo bil v teh dveh gostilnah? kaka je kvaliteta, postrežba, cene.?

nč posebnga, cene pa navite kt da gre za največji prestiž.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Strinjam se! Predrago in nič posebnega. Pravzaprav slabše kot kje drugje.

Avsenik gostilna, kjer imaš občutek industrijske štancane kvazi prijazno obiralske in hladne posteržbe.

Računa ti oblije hrbet s hladnim potom, ni v sorazmerju z prinešenim naročenim obrokom. Ne bom rekel, da ni okusno, ni pa v skladu s ceno. Konstrukcija cene je na kožo občasnim tujim gostom, za katere je tu poceni.

Skratka pri Jurčku, ki je vizavi Avsenika boste jedli enako kvalitetno in prihranili. Postrežba je bolj pristna, domača in prisrčna.

Lectar podobno. Hrana nič posebnega, ni vredna te cene. Ambient ubibože. Hram v Radovljici je špica v primerjavi s to mezo in ceno pri Lectarju.

Greš če te častijo ali imaš naročilnico in ti je vseeno za price.

Ampak vsake oči imajo svojega malarja.

Zelo dobro in po normalnih cenah, je pri Avguštinu v Radovljici, če že mora biti tisti konec in pa slaščičarna Vidic.

Nakladajo! Pri Lectarju je res dobro! Meni so všeč ajdovi štruklji tam.

Radovljica z okolico ponuja super gostilne ki so povezane v blagovno znamko Okusi Radolce. Jedla sem pri vseh in pri meni vodijo Vila Podvin (zelo okusno, precej drago), Joštov hram Podnart (zelo okusno, malo ven iz Radovljice), Gostišče Draga (okusno, dosti odmaknjeno, bolj za mimogrede iz hribov). Žal smo bili pri Lectarju razočarani nad hrano, lectov muzej imajo pa fajn. Avsenik pa industrija.

Pred kratkim smo bili pri Avseniku in glede na cene smo bili zelo razočarani. Zares nič posebnega, cene pa navite v višave. Skoraj povsod drugje dobiš isto ali boljše za dosti nižjo ceno. Nikoli več!
Lectarja pa ne poznam.

Meni je dobra gostilna (za solidno ceno) Ejga na Jesenicah. Vedno se spomnijo kaj novega, potrudijo se in ambient je res lep. Pa še čisto normalne cene imajo, kar je meni zelo pomembno.

Pri Avseniku smo jedli samo enkrat. Predrago za moj žep.

New Report

Close