Gostilna Pri Avseniku in Lectar
Avsenik gostilna, kjer imaš občutek industrijske štancane kvazi prijazno obiralske in hladne posteržbe.
Računa ti oblije hrbet s hladnim potom, ni v sorazmerju z prinešenim naročenim obrokom. Ne bom rekel, da ni okusno, ni pa v skladu s ceno. Konstrukcija cene je na kožo občasnim tujim gostom, za katere je tu poceni.
Skratka pri Jurčku, ki je vizavi Avsenika boste jedli enako kvalitetno in prihranili. Postrežba je bolj pristna, domača in prisrčna.
Lectar podobno. Hrana nič posebnega, ni vredna te cene. Ambient ubibože. Hram v Radovljici je špica v primerjavi s to mezo in ceno pri Lectarju.
Greš če te častijo ali imaš naročilnico in ti je vseeno za price.
Ampak vsake oči imajo svojega malarja.
Radovljica z okolico ponuja super gostilne ki so povezane v blagovno znamko Okusi Radolce. Jedla sem pri vseh in pri meni vodijo Vila Podvin (zelo okusno, precej drago), Joštov hram Podnart (zelo okusno, malo ven iz Radovljice), Gostišče Draga (okusno, dosti odmaknjeno, bolj za mimogrede iz hribov). Žal smo bili pri Lectarju razočarani nad hrano, lectov muzej imajo pa fajn. Avsenik pa industrija.
Pred kratkim smo bili pri Avseniku in glede na cene smo bili zelo razočarani. Zares nič posebnega, cene pa navite v višave. Skoraj povsod drugje dobiš isto ali boljše za dosti nižjo ceno. Nikoli več!
Lectarja pa ne poznam.
Meni je dobra gostilna (za solidno ceno) Ejga na Jesenicah. Vedno se spomnijo kaj novega, potrudijo se in ambient je res lep. Pa še čisto normalne cene imajo, kar je meni zelo pomembno.