Gostilna pri Japu

Ali kdo pozna to gostilno v Prapročah pri TEmenici? Sem o njej slišala kar nekaj čudnih stvari. Da je lastnica precej škrta, da kar iz plošč, ki jih naročiš pobira meso, če se ji zdi, da so kuharji preveč naložili, pa da ostanek mesa (vsega) sfaširajo in iz njega delajo sarme in naprej ponudijo gostom v naslednjem menuju.
Ali se res to dogaja?
lp

Že dosti let nazaj sem preko študenta delala v eni privat kuhinji. Čisto nič se ni recikliralo.
Ostanke smo sortirali in so jih lokalci prišli iskat za pse alzelenjavo za kompostirat.
V zameno so nam dostavljali prekrasno domačo zelenjavo in sveže začimbe. Pa kakšna salamca samo za osebje.
Največ kar se spomnim glede ” goljufanja ” je bilo pri rezanju paradižnika – če ga narežes na tanko ga izgleda več, enako pomfri. Samo da ga dandanes redkokatera gostilna sploh še reže na roke, ker se vse kupuje zamrznjeno.