Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek GOSTILNA ROŽNIK

GOSTILNA ROŽNIK

Lep pozdrav vsem skupaj. Mene pa zanima, če kaj zahajate na rožnik in kakšna se Vam zdi gostilna na vrhu in kakšno se Vam zdi osebje, ki dela tam?

Misliš Čad?
Po mojem ni več tako fajn kot včasih, sedaj imaš po Ljubljani “žar” gositln kolikor hočeš. pa še drag je bil Čad nazadnje, ko smo jedli tam.

Tista gor na Rožniku pod lipami je v redu, smo imeli tam par druženj in so pripravili okusno hrano, samo vnaprej smo se zmenili.

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

Ne nisem mislila gostilne Čad ampak prav tisto na vrhu rožnika

Prijetno, sploh za večje družbe. ZAhajamo predvsem jeseni in pozimi, odlične jedi na žlico, pa štruklji in domač čaj.

Čad je pod vznožjem Rožnika, Pod lipo pa na vrhu…Avtorica je verjetno imela v mislih to na vrhu. Prijetna lokacija za druženje in pomalicanje po rekreaciji, sprehodu ali pa zgolj vikendaško druženje ob kosilu na zraku kaj bolj na hitro ( pripravljena kosila, potem stvari na žlico, pa v hladnejših mesecih tudi domači flancati, štruklji in vedno dober čaj-v spominu na čase naših babic). Dobro za značilne srednje do višjegorske postojanke.

Če se ti tam ponuja službo,le izkoristi to priložnost. Je res veliko dela, a tudi zaslužek ni slab. Pa še delovni čas gre na roko zaposlenim.

tale gostilna na vrhu rožnika ni več takšna kot je bila, imam izkušnje ker sem zahajal s svojo vnučko pred 5 leti, sedaj je svinjak, nekulturni za pultom, verjetno avtorica, ki je odprla forum, je želela slišat kritikr in jaz lahko povem vse slabo o tem, mislim, da so dobili sanitarno v decembru zaradi ščurkov.

za obrnit, nikoli več, Čad gostilna pa je bial od nekdaj slaba in draga, mogoče kdaj poleti ampak to tudimni več, kriza terja davek na vljudnosti, strežbi in cenah ter kvaliteti. Sramota, pa tak’ dobra gostilna je bla’.

V zadnje pol leta je posrežba in ponudba popolnoma pod nivojem. Iz gostilne bi se lahko preimenovali v dnevni samoppsrežni bar. Za naročilo kave čakaš tudi 20 minut ali več, čeprav je vsega skupaj le 5 ljudi na vrtu, notri nobenega. Na koncu te še okregajo, da kadar dela samo en natakar, naroči pri šanku, ker ima preveč dela… Za naročilo hrane moraš imeti blazno srečo, da je ob 16h kuhar še vedno v službi. V nasprotnem primeru lahko naročiš le zmrznjene štruklje ali pa palačinke, če je slučajno ostalo še kaj mase od zjutraj. Hkrati pa mora biti tudi natakar dobre volje, da ti speče palačinke oz.pogreje štruklje…

New Report

Close