Gostilna Rožnik – obup!
Grozno umazano!
Stranišče zaklenjeno od poletja, imajo zunanji prenosni wc – brez wc papirja, mila, razkužila: vse poscano
Mize pri Cankarjevi sobi se prav lepijo od umazanije- mislim, da jih kvečjemu dež umije če zanese veter. Pod mizami iztrebki psov.
Ponudba opub: vaflji 4,90€, mohito 5,5€, čaj 2€, cedevita 3€, potica kos 3€. Od hrane ni nič.
Kavo nalijejo v lonček, ki si jo moraš sam iskati- tam pa šele vidiš umazanijo: npr. preste v košari na tleh ipd.
Zgrožena sem, niti minimum higiene ne izpolnjujejo
Anonimno 10362, 18.02.2024 ob 17:53
Grozno umazano!
Stranišče zaklenjeno od poletja, imajo zunanji prenosni wc – brez wc papirja, mila, razkužila: vse poscano
Mize pri Cankarjevi sobi se prav lepijo od umazanije- mislim, da jih kvečjemu dež umije če zanese veter. Pod mizami iztrebki psov.
Ponudba opub: vaflji 4,90€, mohito 5,5€, čaj 2€, cedevita 3€, potica kos 3€. Od hrane ni nič.
Kavo nalijejo v lonček, ki si jo moraš sam iskati- tam pa šele vidiš umazanijo: npr. preste v košari na tleh ipd.
Zgrožena sem, niti minimum higiene ne izpolnjujejo
Jp, res razocaranje.
Pogrešam prejsno ponudbo!
WC…pa katastrofa!!!!
Ja, res škoda, da ni nobenega sposobnega gostinca, ki bi se znal obrnit in ponudit…- joto, ričet, ajmoht, šmorn, ljubljanske palačinke, in tako dalje, da bi se ljudje z veseljem ustavili in okrepčali…pa naj gospod Janez Bogataj govoriči kako je bilo včasih in tradicija in tak dalje…reala je pa…sami bureki in kebabi…dej, dej…samo pisarijo se knjige o slovenski kulinariki, da bi pa podprli kakšnega gostinca v praksi, to pa ne…
Pred davno leti je bil tam fajn, hrana dobra, vse ostalo štimalo. Nisem bila že dolgo tam okrog. Bomo pač samo špancirali tam okrog, ko bomo. Če je tako, naj šefe Ljubljane mal še tu pogleda, da se skladajo z najlepšim mestom in titulo. Pa tam na Tivolski je ena bus postaja, ki bi jo tudi lahko modernizirati. Če že tolk modernizirati in skrbi za lepote mesta.
je ,res…tale ta pametni Bogataj , ga vabijo po studijih televizij, da pametuje kako se je -včasih – kuhalo po slovensko , s pridihom Dunaja, pa zadnjič je blebetal o krofih, pa spet ga bo polno okoli velike noči o poticah in take…pa polno fino tiskanih knjig napiše o slovenski kulinariki…a , da bi se njemu podobni kaj aktivirali- ti slovenski zagovorniki domače kuhinje…za to pa nimajo jajc…proti Balkancem in albanskim pekarnam…močni sam na jeziku ,kaj bi…v resnici jim pa ni mar…
Škoda, da gospod -Jože Oseli- ni več tolk mlad, ,,,mazerja, da bi s kakšno dobro kuharsko ekipo lahko naredil uspešno jugoslovansko kulinarično uspešnico v kakšni gostilni..- pač tradicionalne jedi …kot jih je kuhal Titu…verjamem, da bi imel standard in kvaliteto in svežino in polno, družabno in kraj kjer bi se obiskovalci radi vračali…škoda, res, da ga ni …
žabarji, 18.02.2024 ob 18:52
je ,res…tale ta pametni Bogataj , ga vabijo po studijih televizij, da pametuje kako se je -včasih – kuhalo po slovensko , s pridihom Dunaja, pa zadnjič je blebetal o krofih, pa spet ga bo polno okoli velike noči o poticah in take…pa polno fino tiskanih knjig napiše o slovenski kulinariki…a , da bi se njemu podobni kaj aktivirali- ti slovenski zagovorniki domače kuhinje…za to pa nimajo jajc…proti Balkancem in albanskim pekarnam…močni sam na jeziku ,kaj bi…v resnici jim pa ni mar…
V ljubljani je veliko gostiln kjer ponujajo slovensko hrano. Več kot kjerkoli drugje. Ne morejo pa prisilit ljudi naj tja hodijo, da bo še več ponudbe. Pač raje jeste šit za 2e kot pa štruklje. Ponudba in povpraševanje. Hecno je pa samo to da se najbolj nad tem pizdakate podeželani, ki imate kaj? Picerije. Pohane šnicle :). Jako slovensko.
intelekt, 18.02.2024 ob 20:26
V ljubljani je veliko gostiln kjer ponujajo slovensko hrano. Več kot kjerkoli drugje. Ne morejo pa prisilit ljudi naj tja hodijo, da bo še več ponudbe. Pač raje jeste šit za 2e kot pa štruklje. Ponudba in povpraševanje. Hecno je pa samo to da se najbolj nad tem pizdakate podeželani, ki imate kaj? Picerije. Pohane šnicle :). Jako slovensko.
Na Rožniku ni več nobene hrane na žlico; ponujajo belgijski vafelj za 4,90€. Umazano pa kot hlev
Manya819, 19.02.2024 ob 07:15
- Dolga leta je bil najemnik Dejan. Eden najbolj sposobnih gostincev. Gostilna je bila vedno polno obiskana. A na žalost je lastnica gostilne ženska, s katero je težko sodelovati. Izgubili smo eno najbolj priljubljenih točk v Lj za druženje v naravi..
Res je. Umazano in zapuščeno
Higiena je pravzaprav pod minimumom. Dobesedno se ti gravža. Mi smo svoje čase veliko hodili, tudi kaj pojedli, obvezno kaj popili. Sedaj gremo gor in nazaj. S sabo imamo vodo in kakšno žitno ploščico. Obupno svinjsko je. Tudi, če bi bilo zastonj, tega ne bi jedla. Škoda , pa tak lep punkt ! Mogoče bi se bilo treba Zokiju pritožit?
ve se, 18.02.2024 ob 18:48
Očitno je povpraševanje, če so take cene. Slovenček zna pizdit samo na internetu, na licu mesta je tiho in plača ceno. In še redno se vrača tja.
To si ti misliš. Ja res, če nisem zadovoljen lepo plačam in grem ter rečem, da je vse v najlepšem redu. Valjda ne bom jaz gostinca učil kako se stvarem streže. V lokal grem na kavo mogoče 10x na leto po sili razmer, ker sem kadilec mi dol maha, ker se za nas niso potrudili.
Seveda podeželani nimamo nič od slovenske hrane… butl, premakni žabarsko rit iz kebak/čevapčič močvirja, pa boš mogoče našel gostilno, kjer se streže in dobro prodaja slovenska hrana. Pa ne samo klasika, tudi taka na michlin nivoju. Dokler se boš pa vlačil po “najlepšem” mestu od burekdžinice do čevapdžinice, pa zapri gobec.