Gostilna Skaručna
Zanima me, ce ima kdo “izkušnje” s to gostilno. Namreč z dragim sva razmišljala, da bi z njegov roj. dan povabila najožjo družino tja na kosilo (6 odraslih).
Zdaj sem pa po raznih kanalih slišala, da je ta gostilna ULTRA, HUDO, NORO draga – sicer tudi zelo dobra hrana, a DRAGO…a je to res?
In da eno navadno kosilo traja lahko tudi 3-4 ure, je to res?
V glavnem zanimajo me vaša mnenja.
Že v naprej najlepša hvala.
Draga,
tezko je dolocat gostilno,kvaliteto,ceno…v takih omrezjih.
Povprasaj raje, znanca, s katerim imata dokaj skupne okuse in naj ti on kaj svetuje.
Mi smo gurmani, bili smo cas nazaj tam,
zaceli smo ob 13.00, koncali ob 18.30.
Fanj smo se imeli,
gre bolj za folkloro kot za preizkusanje nekaj novega…
…nas,je kot novost navdusila postrv narejena na nacin,ki ga nikoli in nikjer nismo zasledili.
Postrezba krasna,ambient nadvse simpaticen,vse skupaj zelo zabavno…
cena je, menim, vsem nekako znana,,,toliko ur strezbe,poiskusanja jedi,zelo zanimivih in izbranih vin,
torej nekje do tromestnega stevila.
Pa se nekaj, z druzino nebi sla tja, z mojimi dobrimi prijatelji, s katerimi imamo skupne interese in okuse pa ja.
Na tak nacin sem tudi izbrala druzbo za taksno gurmansko avanturo.
Te gostilne osebno ne poznam, ker pa sem dobrojedka mi ta način odkrivanja novih dimenzij hrane ni neznan.
Je pa to drago, ker to ni restavracija, kjer v nedeljo dajo pečt telečjo ali pujsovo pečenko in kakšno kračo za vsak slučaj in skuhajo tono krompirja za tenstat.
Pri takem načinu so sestavine sveže, pripravljene tisti trenutek. Vse je pa v malih količinah, ker vse skupaj ni namenjeno metanju v želodec z namenom čim hitreje priti po malici nazaj na delavno mesto, ampak druženju enako mislečih ljudi, ki pač uživajo v hrani – in to ni kilski dunajc.
Otroci pa niso še zreli za take podvige.
milim da je za 9 hodov 50 eur na osebo, cca. 5 ur trajanje
imas moznost pa krajse variante, beri manj hodov, kar znese tudi manj dnarja
pri vsakem hodu so vsaj 4 jedi za poskusit..
cena je za hrano, ne pa za pijaco… ce se boste naziral, bo tudi cena visoka…. za naziranje je cca. 30 eur…
men osebno je hrana vec kot odlicna – enkrat letno grem tja, cena pa zelo ugodna, gleda na to da vem kaksno sranje ti ponujajo za 15 eur v kvazi ostilnah….
pojdite, ker se oste imeli sigurno obro…. pa ne se bat da ne ost mogli vsega pojest… kr gre… nism mogla vrjet prvic ko sm bla…
Moje mnenje pa je, da gre za totalno blefersko gostilno, kjer ti špinačo, prežganko, skuto, kislo zelje, kračo, krompir in kozarec vina ali dva zaračunajo cca 80 € na osebo ob predpostavki, da vhodne sestavine na osebo sigurno ne znesejo več kot 10 € na osebo. Gostilna je katastrofalno zanemarjena, zatohla, neprijetna, temačna, stvari ni nihče premaknil že 20 let, kaj šele, da bi pobrisali prah. Bila enkrat in nikoli več. Z izjemo ribe po mojem mnenju vsaka gospodinja pripravi boljšo kračo, kislo zelje in krompir, da o goveji juhi in prežganki sploh ne govorimo.
No, mi smo sli pa enkrat in zagotovo ns ne bodo videli nikoli vec. Hrana sicer v redu, ampak brez presezkov. Nenormalno je toliko pojesti. Najbolj nas je zmotil odnos natakarice, ki nam je veckrat povedala, da je to hvalabogu njen zadnji dan pred dopustom in da zato tudi hrane ne bo toliko…, pa da je vsega navelicana. Ze ob prihodu smo v pol ure (preden so nas posedli, ceprav ni bilo nobene guzve), dobili toliko alkohola, da smo komaj cakali, da nam dajo kaj za pod zob. Da ne govorim, koliko je bilo muh, prav nagravzno. Pa nismo nobeni fini ljudje, bili smo ze marsikje po svetu, amapk cesa takega se nismo doziveli. Nismo se mogli znebiti obcutka, da se vsa ta zanemarjenost skriva pod krinko fensi natur, domace…Uf, ssm se pa razpisala