Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gostilna v Kamniku

Gostilna v Kamniku

Hojla!

Mene pa zanima če poznate kakšno dobro in ne predrago gostilo v Kamniku in bližnji okolici. Kaj menite o gostilni pri Slavki in pri Čubru? Kaj pa Repanšek v Homcu?

Čuber je v Križu pri Komendi, ne v Kamniku – cenovni rang precej visok, kvaliteta pa ne več toliko, kot pred npr. 8-imi leti. Osebno smo se tam ob vsakem obisku počutili precej nesproščeno, tudi natakarji so precej zategnjeni in nesproščeni za tako vrsto restavracije.

Gostilna Repanšek je klasična gostilna, prirejena slavjem. Prehrana sicer dobra, ambient pa tako tako – če si v večji sobi, pa so še drugi gostje, se je nemogoče normalno pogovarjat, imaš občutek, kot da ješ na avtocesti, preveč šundra in glasnosti z drugih miz – to so gostilne bolj za večje zaključene družbe in slavja ob dela prostih dnevih, med tednom pa malice. Če vas to ne moti, potem bo v redu.

Je celo v malce cenejšem cenovnem rangu bistveno boljša gostilna Jezeršek na Brniku – več svobode, dihanja, domačnosti, kulinaričnih izzivov, tematskih jedilnikov, prijeten ambient, tudi z več intime v večjih prostorih za družinska slavja.

Poglej tukaj:
http://www.tripadvisor.com/Restaurants-g815567-Kamnik_Carinthia_Region.html

Slavka. je klasična domača gostilna, notranjost morda malce zastarela, osebje prijazno, hrana okusna za ljubitelje klasične slov. hrane( pečenka, pohano meso, tenstan krompir …) Cene nizke
Mi smo bili pri orlu, pa je sicer lepo s kotičkom za otroke, a precej nagužvano, hrupno, hrana pa skoraj povprečna, npr. štruklji so bili suhi, verjetno pogreti v mikrovalovni, v gobovi juhi pretirano veliko zelenjave, kar pri Slavki nikoli nisem opazila

Kaj pa gostilna Pri Vouku na Kovinarski cesti v Kamniku? Hrana dobra, cene ugodne…

Lp,
Tea

Mlakar v Kamniku – super.

Pa pri planinskem orlu v stahovici in repnik v vrhpolju

Gostilna Vovk, ne hvala enkrat prišla domov napihnjena kot žoga, ker je hrana umetna- vegeta in co., gospa gostilničarka kupuje v lokalnem Lidlu. Videla večkrat.

Ker sem kupovala veliko v Tuš diskontu, vam povem da sem srečala ogromno lokalnih gostincev, kupovali tudi meso pred iztekom roka, znižano, pofel robo. Najboljši, najbolj kvalitetna roba so kupovali Kitajci iz Kamnika in Most pri Komendi. Tudi nobel gostilne iz Dž, poden od podna.

Gostilna Pirc -Rova.

Tudi pri Planinskem orlu-zelo dobro!

No,mi gremo naslednjič v Preserje k Jurju….pravijo,da je dobra hrana…je kdo že bil?

Zakaj imete/imajo pa potem enoto Hong Kong v Kamniku zaprto 😉 ?

New Report

Close