Gostilna v Kamniku
Čuber je v Križu pri Komendi, ne v Kamniku – cenovni rang precej visok, kvaliteta pa ne več toliko, kot pred npr. 8-imi leti. Osebno smo se tam ob vsakem obisku počutili precej nesproščeno, tudi natakarji so precej zategnjeni in nesproščeni za tako vrsto restavracije.
Gostilna Repanšek je klasična gostilna, prirejena slavjem. Prehrana sicer dobra, ambient pa tako tako – če si v večji sobi, pa so še drugi gostje, se je nemogoče normalno pogovarjat, imaš občutek, kot da ješ na avtocesti, preveč šundra in glasnosti z drugih miz – to so gostilne bolj za večje zaključene družbe in slavja ob dela prostih dnevih, med tednom pa malice. Če vas to ne moti, potem bo v redu.
Je celo v malce cenejšem cenovnem rangu bistveno boljša gostilna Jezeršek na Brniku – več svobode, dihanja, domačnosti, kulinaričnih izzivov, tematskih jedilnikov, prijeten ambient, tudi z več intime v večjih prostorih za družinska slavja.
Slavka. je klasična domača gostilna, notranjost morda malce zastarela, osebje prijazno, hrana okusna za ljubitelje klasične slov. hrane( pečenka, pohano meso, tenstan krompir …) Cene nizke
Mi smo bili pri orlu, pa je sicer lepo s kotičkom za otroke, a precej nagužvano, hrupno, hrana pa skoraj povprečna, npr. štruklji so bili suhi, verjetno pogreti v mikrovalovni, v gobovi juhi pretirano veliko zelenjave, kar pri Slavki nikoli nisem opazila
Gostilna Vovk, ne hvala enkrat prišla domov napihnjena kot žoga, ker je hrana umetna- vegeta in co., gospa gostilničarka kupuje v lokalnem Lidlu. Videla večkrat.
Ker sem kupovala veliko v Tuš diskontu, vam povem da sem srečala ogromno lokalnih gostincev, kupovali tudi meso pred iztekom roka, znižano, pofel robo. Najboljši, najbolj kvalitetna roba so kupovali Kitajci iz Kamnika in Most pri Komendi. Tudi nobel gostilne iz Dž, poden od podna.