Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek gostilna v Lj -za prednovoletno srečanje

gostilna v Lj -za prednovoletno srečanje

Pozdravljeni!

Zanima me če ima mogoče kdo idejo, v katero gostilno bi lahko šli na prednovoletno srečanje za cca 15 oseb (sodelavci) in da ne bi bila na voljo samo klasična hrana (pizza, meso, krompir) ampak mogoče še kaj drugega. Cena naj bo nekaj srednjega ne predrago in ne prepoceni.

Hvala za pomoč!

Daya

Dosti različne hrane ima gostilna Sokol, to je v centru pri magistratu… ne vem pa če imajo tako veliko mizo, a najbrž se da dobiti kakšno dobro. Imajo pa od pic do pašte, pa tudi kakšno specialiteto… torej nekako vsak bi našel nekaj po svojem okusu.

Upam, da je še tako dobro kot je bilo lani???

Mi smo bili lani. Bilo nas je deset sodelavk, različnih starosti in okusov. Vsaka je našla nekaj, kar ji je odgovarjalo. Malo problema je bilo le pri glasbi. Glasba je pač domača, v stilu veseljaka. Nekatere mlajše sodelavke so rekle, da so še v spanju slišale harmoniko. No, verjetno je k temu pripomoglo tudi nekaj vina, ki je res dober.

kaj pa, če bi probala še v Gostilnici pri Lovrotu?? Imaš čisto blizu, v Vevčah.

Full pohvaljo. On ti priporoči hrano in ti jo potem tudi sam pripravi. Tak

luškan slowfood se lahko greste. Probi!!

PS: a tamalo lohka jest merkam takrat?! :-))))

sestrična (D)

Lp

Okrepčevalnica pri Škofu….Trnovo. Boljše kot Sokol!!

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Jaz v Imperio že ne bi šla. S prijateljico sva se tam skoraj zastrupili s hrano. Imeli sva močne prebavne motnje, ni pa bilo tako hudo, da bi morali na izpiranje. Poleg tega sva na naročeno čakali eno uro! Jaz nikoli več tja!

http://www.kulinarika.net

Mi smo bili v imperio mexicano vedno zadovoljni in bomo šli tja na zabavo tudi v veselem decembru, je pa že tako, da se vedno najde kdo, ki se mu je kaj neprijetnega zgodilo ali ni bil zadovoljen, pa če gre za še tako ugledno in prefinjeno gostilno, kjer veliko plačaš (iz izkušenj). Mehiška pa je zame zakon :-)))) mnjmmmm

Kaj ce bi probale Lovseta v Sneberjah?

Se peljes kar naravnost po smartinski mimo BTCja skoraj do konca. Je na desni strani. Se parkirni prostor imas.

Hrana je bila njami, cene pa zelo sprejemljive.

Zanimiva gostilna. Se jo splaca videti in sprobati.

Tadeja, mehiška je tudi zame zakon, ampak Imperio Mexicano konkretno je pa podn. Ugledne in prefinjene pa niso gostilne v katerih veliko plačaš ampak je treba upoštevati druge kriterije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close