Gostilna v Ljubljani
A ima katera kakšen dober nasvet za kakšno gostilno v Ljubljani? Ne preveč fensi šmensi (a la Cubo tako odpade), ker finance ne vzdržijo, pa tudi ne ravno kmečko (pražen krompir s pečenko prav tako odpade), nekaj simpatičnega, kamor greš lahko zvečer na tako malo bolj romantično večerjo, da niso prevelike porcije. Pa še, da je odprto zdaj poleti. A je kaj fajnega v centru Ljubljane? Že ful dolgo nisem bila zunaj, se mi vidi.
Po nasvetu kolegice sem pred kratkim peljala poslovne partnerje v restavracijo ARGENTINO v btc-ju. Imajo zelo lep vrt. Svečke, lučke pa to. Tudi veliko parčkov je bilo videti. Mislim, da bi se tam počutila zelo prijetno. Mi smo se imeli čudovito. Hrana in postrežba odlična. Kar se tiče cen so v mejah normale. Če želiš romantično večerjo, itak ne more biti poceni…šampanjček za začetek, kakšno fino vino, jedi in sladica…to takoj nanese. Moji gostje so bili zalo zadovoljni, in prav tako tudi jaz. Še bom obiskala ARGENTINO. Res so super!!!
Oh, hvala, vidim, da mi bo tale poizvedba prav zares razširila obzorje. Sem počekirala tudi Argentino, dobro zgleda, imajo pa v nedeljo na žalost zaprto. Jurman pa res ni za večere, se strinjam, če greš z otroki za pico, je čist kul, za kaj resnejšega pa ne. Mislim, da bo kar riverhouse padel, tudi nona je ob nedeljah zvečer zaprta. Ali pa še midva prestaviva na kak drug dan.
O boh, tako totalno mimo nasveta pa še ne! Jurman je daaaaaaaaleč od tega, da bi bil primeren za romatnično večerjico! Tam je kot na železniški postaji: gužva, naglica, hitenje, vse je na instant. Tudi hrana, da ne bo pomote. Malo boljša varianta fast fooda, nič drugega.[/quote]
Jurman je res taka “instant” oštarija – vsaj bla je, ko smo bli pred časom tam. Pa kolikor slišim, je še zmeraj tko.
Meni je bilo patule vedno zeo zelo všeč, je pa res da ž kar dolgo nisem bila in ne vem če je še tako fajn.