Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Gostilna za poroko na gorenjskem

Gostilna za poroko na gorenjskem

Živjo

zanimjo me vaše izkušnje in predlogi, katere gostilne bi bile dobra za proslavitev poroke. Hrana bi bila nek standard.

Zanimajo me lokacije od Medvod, Škofje loke, Kranja, Preddvora….

Hvala in lep pozdrav

Ena boljših ohceti kjer sem bil je bila v Avsenikovi gostilni v Begunjah.

Priporočam Gostilno pod Krvavcem – Cerklje, odlična organizacija, jedi, postrežba, prostor ….

Jaz sem tudi najprej se spomnila Avsenika v Begunjah. Fajn ambient in profesionalen pristop osebja.

Gostilna Pri Ruparju

Rupar na sv. Andreju. Smo imeli letos ohcet gor. Super.

meni je bilo krasno v Hiši kulinarke Jezeršek, v Sori, res pa je od te ohceti že več kot 10 let, letos smo bili pa v Kamniku pri Repniku, kjer je bila tudi civilna poroka in je bilo res odlično

sta pa tako Avsenik kot Pod Krvavcem odlični gostilni, sem samo jedla pri njih, na poroki tam še nisem bila

hvala za odgovore, bom mal pregledala njihove strani.

ja za poroko se je kr težko odločit kje bi imel, zato vsako mnenje šteje

hvala

Super je pri Marinšku v Naklem pri Kranju.
Samo obvezno je treba bit v piceriji, kjer je zelo lep ambient. Ostali prostori so še v starem slogu 30 let nazaj.

LpŠ

Lepo pozdravljeni

Priporočam tri gostišča, ki po mojem mnenju izstopajo: Gostilna Pod Krvavcem- poleg zelo urejenega ambienta, odlična hrana in postrežba, predvsem, pa vedo za kaj se gre in z svojim pristopom močno pripomorejo k poroki takšni kot mora biti, Gostilna Pr Bizjak v Predvoru, prav tako krasen ambient predvsem njihov vrt (možnost civilne poroke), hrana zelo okusna, prijazno osebje, in pa Eko hotel v Bohinjski Bistrici.
Pri Avseniku je ambient odličen, vendar se pri njih žal čuti industrija.

Želim vam izbiro, ki vam bo pisana na kožo, lp

Spoštovani!

V Tržiču nad avtobusno postajo imate Restavracijo Raj. Tudi ohceti imajo tam. Priporočam.

Darko Ž.

New Report

Close