gostilne na gorenjskem
lep novoletni ozdrav! :))
čez pol leta se poročim, pa je čas da začenjava misliti kje bi priredili ohcet…poročila se bova najbolj vrjetno v bistrici pri tržiču in ker bodo tudi skoraj vsi svatje iz gorenjske, bi rada tudi na tem koncu našla eno fino gostilno. vseh skupaj nas bo okoli 50 in glede na to da bo poroka poleti bi bila dobra ideja tudi gostija na vrtu kake gostilne…
zato lepo vasnaprošam za kako informacijo o kaki dobri gorenjski gostilni…
hvala že v naprej!
lara
Ojla, Lara!
Kot bi mi vprašanje vzela z jezika! Midva se bova (upava) poročila nekje julija, najbrž tudi v Bistrici. In zbirava gostilno. Pravzaprav sva zelo, zelo navdušena nad gostilno Hram Sv. Jošta na Posavcu. Moti pa naju, da ni posebne sobe za približno 40 ljudi. Sicer sva se tam že pogovarjala – mislim, da je lahko en del za ok. 30 ljudi ali pa vse za ok. 100 ljudi. Moram se še malo bolj natančno pozanimat. Hrana je super, postrežba enkratna, cene zelo, zelo v redu—okolica pa fantastična. Tu smo imeli krst in smo bili res zadovoljni. Zraven je tudi prostor na otočku, kjer so možne zunanje zabave. Midva bi prav gotovo imela tam, če ne bi imela otročička, ki bo moral spat, in zato raje vidim, da smo notri.
Mislim, da je res v redu tudi v Tulipanu (lesce) – a kolikor sem slišala kar drago. Še dražje je (po govoricah sodeč) pri Jožovcu v Begunjah. Moram pa se še pozanimati, kako je v Smuku v Tržiču.
Bom z veseljem spremljala odgovore )če jih bo kaj).
Lp in vesele priprave, Jasna
moj bratranec se je junija poročil v vili bistrica v tržiču, zabavo je imel pa pri tulipanu v Lescah. Bilo je super, hrana dobra, tam je izbral pa zato, ker imamo v žlahti majhne otroke (4 in 2x 7 let) in sta najela sobo in potem so šli spat, ko so bli zmatrani. Sploh sta pa tudi novopečeni ženin in nevesta prespala tam, ker jima je šofer prej ušel domov. Bilo je super.
helou!
ja poznam posavca..moj brat je mel tam ohcet 2 let nazaj…sej ne rečem da ni blo uredu … kar je mojga brata in ženo najbolj motil pri njem je bil njegov odnos, ker sta ga mogla dobesedno fehtat za sestanke da so se sploh kej pogovorl, ni hotu dat tabolšga bešteka in krožnikov in sploh je 100 na uro kompliciral… pa še druge štorije so povezane z njim… ka pa vem…
ja pr avsenik v begunjah morm še prašat…tm majo tut vrt a ne? tko da se da bit tut zunej? ali pač?
Zdravo,
midva sva pa imela lansko leto junija 2002 večerjo na Posavcu in za razliko od tega kar praviš ti Lara, sva imela midva maksimalno dobro izkušnjo. Vse se je dalo dogovorit, skratka res je bilo super. No pa malce razmisli.
Tudi najini prijatelji ki so imeli zadevo tam so bili zelo zadovoljni.
Pa veliko sreče pri iskanju gostilne.
Andreja
midva sva se poročila v Bistrici, žurko pa sva imela Pr´Bizjaku na Beli pri Preddvoru. vse lepo in prav, samo hrana ni bila ravno po pričakovanjih (kar so naju že drugi prej opozorili).
odsvetujem gostišče Smuk in penzion na Posavcu – prijatelji so bili tam na poročni žurki in so skritizirali max!
odločitev pa je vendarle vajina. pa srečno.
Ambinet je pri Avseniku res v redu, hrana pa po mojem mnenju ni čisto nič posebnega – se vidi, da imajo že skoraj industrijo (smo praznovali od babice 80-letnico, pa ni bilo ravno za dol past) . Veliko boljša hrana je pri Osvaldu, pa še cene niso tako navite.
Da ne boš mislila, da te želim kaj prepričevati – samo moje skromno mnenje. Sicer pa ti želim vesel poročni dan. Če boste dobre volje, je tako skoraj vseeno, v kateri gostilni ješ in piješ. :))