Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Gostilne z dobro hrano

Gostilne z dobro hrano

Prejšnji teden sem v gostilni Jež v Ljubljani na Podutiški jedla tako dobre lignje na žaru, da jih še danes ne morem pozabiti. Velikokrat sem že naletela na takšne, ki so bili trdi, preslani. Ti pa so se kar topili v ustih, da ne govorim o tem, da jih je bilo v porciji toliko, da je bilo dovolj za dva. Punce so nato naročile še Pohorsko omleto za dva, ki pa je bila tako ogromna, da jo je jedlo bistveno več oseb.
Čeprav lokal ne zgleda nič posebnega, pa tudi navala ni , vam priporočam , da greste poizkusit te lignje. Njam, Njam, pa dober tek. Kar sline se mi cedijo, ko se spomnim.

LP,Kaja

A so cene sorazmerne s kvaliteto? Lignje obožujem… že planiram za jutri, da bi se mogoče splačalo it kam ven nekaj pojest…, mogoče kakšne lignje, h kakšnemu Ježu… bom predlagala – haha

Cena kalamarov je 1200, kar se zdi meni glede na količino in kvaliteto zelo malo.

LP,Kaja

Za Bežigradom je odprta nova restavracija Sofra (sarajevska kuhinja) – zelo priporočam. Splača se tudi v Trzinko (balkanska kuhinja). Med kitajci mi je najbolj všeč Kitajski zid (za Viatorjem), med picerijami pa Kratochwill v BTC-ju in Foculus. Priporočam tudi Caso del Papa v Šiški.

Ja Casa del Papa je res dobra, je pa tudi hudo draga. Vsaj kakšno leto nazaj, ko sem bila jaz tam je bilo tako.

Tudi jaz se strinjam z Špelo, Casa del Papa je res predraga restavracija, tam ne bi tudi pila več, ker se mi zdi, da so preveč oderuški in tudi še boljših restavracij je dosti na okoli.

Poskusite ribe pri JB na Mikli, kakšne gobe pri Hani, na Brezovici imate simpatične ribe z višnjevimi štruklji Pod Gradom …

… BTW, prenovljen Meson Don Felipe je jako dober …

LP
B

New Report

Close