Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka gostišče in ansambel – severna Primorska

gostišče in ansambel – severna Primorska

Ima kdo izkušnje? Kam in koga?
Za vsak anmig iskrena hvala!!!

OK))) vidim ))) da se na Primorskem ne poroča ))))
Vsekakor vam želim, da čimbolj uživate v pripravah!!!

odvisno kje misliš.
v Cerknem naprimer Gačnk

)))))
Hvala za info! Le to ne vem.. a je to bend al gostilna? Pa še enkrat hvala!

Pozdravljena!
Severna Primorska obsega zelo veliko področje:
– hotel Pigal (bivši Planika) Ajdovščina – cenovno ugodno, hrana dobra, standardna, dovolj prostora
– dvorec Zemono, Vipava – hrana zelo dobra, po želji razne specialitete, temu primerna cena
– Vipavski hram Vipava
– gostilna Furlan Branik – hrana zelo dobra
– raznorazni kmečki turizmi – Arkade Črniče, Vižintin in Gregorič Zalošče, drugih po imenu ne poznam
– Modra dvorana na mejnem prehodu Vrtojba – velik prostor, hrana dobra, postrežba super
– Lipa Šempeter
– Kekec Nova Gorica – glede na prostor bi rekla, da je za manjše družbe, plesišče zelo majhno
– Gostišče Šterk, Nova Gorica – hrana zelo dobra, veliko plesišče

To je samo Vipavska dolina. Potem pa še cel Kras, pa Soška dolina tja do Bovca in še malo naprej. Tam pa ne poznam gostiln dobro.

Glede ansambla pa ti jutri sporočim (upam, da ne bom pozabila) številko ansambla iz Nove Gorice, ki poje tudi na porokah. So kar zasedeni.

Lep dan ti želim

Mojca

Aja, jaz sem mislila da je s severno Primorsko misljeno tam, Soska dolina, Tolmin, Cerkno, Idrija.
Ali kaj?
No, ni vazno.
Lp!

Mojca, najlepša hvala!
Glede podatkov si kar zadela ))) je to to, kar iščem )))
Ja pa res tudi, da je severna Primorska zelo velika in da sem si hotela pustiti čimveč odprtega pri info…
Hvala še enkrat!!!

Hvala pa tudi ostalim, ki ste mi priskočile na pomoč!!!

Če imaš rada stvari malce bolj na nivoju, potem ti vsekakor priporočam gostilno z naslovom Hiša Franko v Starem selu pri Kobaridu. Zelo se bodo potrudili zate in ti poskušali ugoditi. Kar se tiče kvalitete hrane pa ne bom izgubljala besed.

Ojla!
Zadnjič si mi odgovarjala glede gostišč…
V odgovoru si mi napisala za en ansambel iz NG… Napisala si, da boš poiskala št. … Najbrž si pozabila – nič hudega. Če pa št. imaš, ti bom hvaležna zanjo!
Pa lepo se imej še naprej )))

Mi bomo imeli žurko v planinskem domu na Laznah pri Skoku (na Trnovem). Bo samo 30 ljudi (ni prostora za več), samo mi je všeč, ker so zelo prijazni. Bo bolj po domače, kar pa je nama najbolj všeč. Drugače pa mislim, da oni običajno ne prirejajo porok, samo imamo skupne prijatelje. So pa zelo znani po divjačinski kuhinji in domačih jedeh.

Je pa zelo lepo in elegantno pri Šterku-samo majo precej vnaprej rezervirano. Drugače pa je tudi ena dobra gostilna v Orehovljah…

Ojla!
Se javljam, ker imam rešeno težavo… pa bo mogoče še kateri prav prišlo…
Gostišče: kmečki turizem Birsa, Brje
Ansambel: Megamix… telefonske pa nimam pri roki, ampak jo lahko dobite pri Birsi
Aja, še datum, ki smo ga rezervirali… 15.5.2004 (preverjeno je sobota ;)))
Glede zadovoljstva… vam pa javim PO poroki )))
gordy

Čau, jst sem bla že večkrat tam, ma sam na službenih in sindikalnih zadevah. Je blo kar dobro za jest, dosti, pa dobro vino imajo, pa dost placa za plesat, pa prijazni so tud.

A mi poveš kolk vam računajo menu?

Orangea…
zaenkrat še nič fiksno… lahko ti pa javim, ko bom imela točne podatke….
okrog 6000 smo se menili, ampak še nič o meniju in tem, tako da…

Da dodam se nekaj restavracij ali podatkov o restavraciajh na Goriskem – dokler so vtise se svezi… Cene so samo za meni. Večinoma vsi omogočajo, da prineseš svoje vino (v kolikor nimajo svoje kleti – Birsa, Gregorič), sadje, pecivo, aranžirajo lahko oni ali opraviš to kar sam.

– Dvorec Vogrsko: trenutno je restavracija zaprta, odprejo jo le za večje skupine po dogovoru (nad 100 ljudi).
– Furlan, Branik: lepo urejen prostor, po mojem sprejmejo tam do 120 oseb. Cene od 4500sit dalje. So izkušeni, odprti za razne želje. Motilo pa me je, da je prostor za ples nekoliko ločen, moj močnejši poloviček pa se je “spotaknil” ob steber a sredi dvorane.
– Gostilna Bric, Miren: sprejmejo do 35 ljudi pozimi, več je prostora na vrtu (poleti). Lepo urejeno!
– Hotel Lipa, Šempeter pri Gorici: do 140oseb. Kar ugodna varianta, če vas ne moti, da je objekt stisnjen v naselju, znajo biti problemi s parkiranjem… Cene: od 3000 dalje.
– Kosovelova kmetija Črniče: sprejmejo do 50-60 oseb (si nisem ogledala lokala).
– Markočič, Orehovlje: garantirano dobra hrana, prijazen sprejem, nasveti, odprtost za razne zelje. Sprejmejo do 80 ljudi, je pa potem malo problem s plesiščem – ob šanku. Majhen minus je oblika prostora in (za moj okus) oprema prostora. Cena: od 4000 dalje.
– Modra Restavracija (Kompas, mejni prehod Vrtojba): osebno so me motili stebri v dvorani, fiksen razpored mi in nekoliko nezainteresiran sprejem. Sicer pa ne zgleda napačno.
– Restavracija Galanthus, Vrtoče: sprejmejo do 45-50 oseb (si nisem ogledala lokala)
– Sprejmejo do 140 oseb, cene so okoli 5000 sit.
– Šterk: za cca do 100 ljudi. Odlična kuhinja in postrežba (kolikor mi je znano), veliko plesišče – zal pa je nekoliko ločeno od jedilnice.Cene: od 4000 sit dalje na osebo.
– Turistična kmetija Zalošče – Gregorič: sprejmejo do 100 ljudi, cena je 4500 sit. Objekt je kolikor sem videla v obnovi, notranjosti se nisem videla.
– Turistična kmetija Birsa, Brje (blizu Vipavskega Križa): do 120 oseb. Velik prostor, veliko parkirišče, igrala za otroke, vinska klet. Cene: okoli 5000/osebo.

Pozdravljeni vsi! Smo se lansko leto enkrat v decembru spotoma po nasvetu prijatelja ustavili v Brjah pri Birsi, da sem kupila vino. Videla sem, da imajo super klet in tudi hrana je lepo zgledala, žal pa nismo imeli časa, da bi tam tudi ostali kakšno urico. Mogla je biti neka prednovoletna zabava, igral je eden one man band. Možakar močnejše postave z bradico je naredil tako žurko, da kaj takega še nisem videla. Igral je vse živo, da ne govorim o njegovem glasu, res enkratno vzdušje. Soprog je bil zelo navdušen, nad ambientom in začuda tudi nad glasbo ni imel pripomb, saj ga ponavadi kot akademika boli glava, ko posluša razne “glasbenike”. Enkratno je bilo vino. Drugo leto študiram, da bi za možev rojstni dan in mojo okroglo obletnico naredila tam zabavo, sploh če še tisti možakar igra tam.
Tukaj je tudi spletna stran: http://www.kmetijabirsa.com/

New Report

Close