Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Gostišče na Krasu

Gostišče na Krasu

Pozdravljeni!
Poročno slavje bi želela imeti na Krasu v gostišču, ki je obremljeno v tipičnem kraškem stilu.
Zanima me, če kdo pozna gostišče, ki ima tako opremljen ambient?

Že v naprej hvala za odgovore.
LP
s.

Sandi, poskusi z Grčo v Hruševici – midva imava preveliko družbo, tako da sva se ji morala žal odpovedat. Je pa super in lastniki so tudi prijazni…
Če pa vas je sploh bolj malo – po mojem tam nekje do 30, pa je super – tako hrana kot ambient – tudi Kmečki turizem Ostruška Pelicob v Coljavi!

Tako pri prvi kot pri drugi ne moreš zgrešit!

LP kati

Ne vem iz kje si, ampak jaz nisem navdušena ne nad kmečik turizmom Ostrouška-Pelicon, niti nad Grčo v Hruševici.
V coljavi sploh niso prijazni, Grča pa sploh ne vem, če ima še kaj ali je vse propadlo. Ni bilo povpraševanja, ker so malce nerodni.

Mislim da je prav imeti poročno zabavo v kakpnem gostišču, kjer so navajeni takih večjih družb in mal drugačnega kosila.

Priporočam Šajnovo domačijo v Šepuljah, je sicer na mal višjem nivoju, sprejme pa okrog 40-50 ljudi. Mislim, da vama ne bo žal.

Poskusi.

Lp Urša

zivjo,

tudi jaz priporocam gostilno sajn. meni je prijateljica (ki je zelo izbircna in zahtevna) rekla, da je to edini kraj v sloveniji, kjer bi se porocila in imela gostijo.

lanna

hoj!

Tudi jaz ti priporočam Šajna.
S fantom sva bila tam na večerji in sva bila zelo zadovoljna. Imajo tudi prenočišča.
Je pa edina gostilna ki jo jaz poznam da je dokaj v kraškem stilu.
Prilagam ti naslov:

Domačija Šajna
Šepulje 33
6210 Sežana
05 764 10 96

hoj! res čudno, jaz imam z obema super izkušnje – vedno prijazni, lepo okolje, dobra hrana… mogoče sem imela pa samo srečo. ali pa ti smolo. Je pa res da nsta obe gostilni bolj domači tako da kakšnega slow fooda ali bolj sofisticiranih jedi ne dobiš. V tem pogledu je domačija v šajni vsaj nekaj kategorij nad njima – ampak žal tudi po ceni.. Če vas ne bo veliko, kar hkrati pomeni tudi da je zmnožek manjši, tudi jaz priporočam!

Pa preveri še tale link – tale pa ni preverjena, poznam samo po govoricah!:
http://www.apolonia.org/dobrodosli.htm

Pa lep pozdrav in praznovanje!
Kati

Lahko poskusis tudi Gostilna kraska klet, Kriz pri Sezani. Pod gostilno imajo klet v kamnu in je loceno od gostilne. Sprejme do 80 ljudi, vino lahko prineses sam.

New Report

Close