Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Gostišče Štorovje

Gostišče Štorovje

Pozdravljene!

Zanima me če kdo od vas pozna Gostišče Štorovje na Dolenjskem….mislim da je v bližini Šentvida pri Stični. Imate kakšne izkušnje?

Lp, Popajka

Jaz poznam cel kup ljudi, ki so tam imeli ohcet, pa so vsi od prvega do zadnjega bili zelo zadovoljni. Pa še to, je ena cenejših variant. To je pa sveža info.

ojla

jaz poznam omenjeno gostisce, tam
sem bila na sestih porokah. v nasi vasi
je to najbolj priljubljeno gostisce za
vecje poroke. meni je vsec ena soba,
ki ima neke zelene mehurcke v ozadju,
tista velika pa ne. najvecji problem
gostisca je obupna kelnarca, ki sicer
ni samo kelnarca, ampak jo imata lastnika
kot za lastno hcer, zato jo tudi ne odpustijo,
njen sin bo tudi prevzel gostisce. no, ona
je pokvarila vecer ze marsikomu. mi je
pa tam fantasticna smetanova-gobova
omaka, je pa res poceni, imajo dobro
lokacijo predvsem za poroke na bogensperku,
super je tudi parkirisce, itd

pikapolonica

Pozdravljena!

Poznam omenjeno gostišče, tam sem bila na poroki. Upam, da ne bom koga užalila z svojim mnenjem.

Na mene in marsikaterega drugega svata omenjeno gostišče ni naredilo prav dobrega vtisa. Kot je bilo že zgoraj omenjeno, leti prva kritika na kelnarco, oz. kar dve, ki sta bili obupno neprijazni (verjetno je bilo to zaradi dveh porok ki sta istočasano potekale in so očitno imeli preveliko guzvo), hrana je bila kar je bila, skratka nic posebnega (da ne omenjam razkuhanega riza itd…), razen ce imate redi kolicino (je o.k.), hrane je bilo toliko da je iz kroznikov padala, pac enim naredi vtis kvaliteta drugim pa kvantiteta.

Polega navedenega, pa smo v omenjenem gostišču najeli še dve sobi, za prespati in da niti ne omenjam, da je bila ena izmed sob umazana (skratka rjuhe od prejsnih gostov sploh niso bile zamenjane in ostalo kar spada zraven), ter mrzle (poroka je bila konec oktobra 1999). Prav tako je bil v ceno vkljucen zajtrk, ki ga sploh nismo dobili (zbudili smo očitno malo prepozno). Racun smo zjutraj poravnali. Zenin in nevesta sta prisla racun poravnati cez priblizno dva dni in so jima hoteli se omenjeni dve sobi zaracunati ter so trdili, da nista placani, tako da so se morali se z njimi pogajati glede tega. Ce mene vprašaš ima omenjeno gostišče adut, glede prostorov (ki so pac veliki in ravno pravšnji za poroke)

Sicer pa so zgoraj omenjene dogodivšine bile dalnega leta 1999, tako da upam da so se do danes popravili.
To je moje mnenje!!!

Ana

Pozdravljeni,

se popolnoma strinjam z Ano. Ponavadi imajo celo 2 ali pa 3 poroke na kupu in postrežba je prav zaradi tega obupna. Ni vse v kvantiteti, vsaj pri meni je bolj pomembna kvaliteta.

Pa brez zamere Mik

Ne priporočam ti te gostilne, sem tam v bližini doma, pa poznam stvari iz prve roke. Kelnarce ubitačne, postrežba nikakva, mrzla hrana, neprijazno osebje, preveč porok hkrati, pol pa ne sfolgajo vsega naenkrat. Bolj ti priporočam gostilno pri Japu, 1km stran, tam, kjer je kozolec topler. Midva sva jo imela tam, superca! pocen, pošlihtano, prijazni, ne čakaš na hrano, skratka nikakor ne Štorovje, jim je sam za dnar, čim več ljudi na kup, kvaliteta pa ni važna. Lp, E.

js ti tud lahko povem iz prve roke…
okus hrane ti povem da je fulll dobr…solate so popole…na kratko hrana je popolna…to ni za skrbet…
parkišče…jih je več kot preveč…
lokacija dostopna…in mal bl nasamem…noben ne more motit…
včasih je res kriza s kelnarcam…sm kar gre…men je najbol všeč nek moški…mal starejši…
problem je sm v tem da so popolnoma vsi skos živčni…takrat k je gužva pa k je vse na kupu…
ampak po mojem je kar dobr postrežen…vsake tok časa bi se dal vidt kakšne vajence pr kelnarjenju…ampak se kmal navadjo na hitrost…
glede kakšnih mixov pijače res nimaš za prčakvat…ampak higiena je dobra…nasploh…
v WC-so WC papirji…

cena je primirna…notranjost je vredu zrihtana…lepo za pogledat…pogrinke znajo dobr zrihtat..imajo nek stil..:D:D

sm neki pa ne vem…glede igral…to pa ne vem če jih imajo…

New Report

Close